Hesap Türü: Web AdSense
Hesap Tarihi: 2023
Pin: Pinsiz
Ödeme Alındı mı :Hayır
Adres onayı: İngiltere
Onaylı Site Sayısı: 1 ( .com domain)
Telif/ İhlal sorunu yaşandı mı?: Hayır
Kesinleşen Ücret: 0 TL
Kesinleşmeyen Ücret: 0 TL
Hesap için istenen fiyat : 5.500 TL
Mail ile mi devrilecek: Evet
Ödeme Türü: EFT, Havale, FAST, Papara, Nays vs ne uygunsa size
Ek notlar/detaylar:
Açıklama : Bir buçuk yıl kadar önce kendi projem için almıştım. Ancak odağım çok dağıldı, çok bir şey yapamadım. Fazlalık durumunda kaldı.
Daha önceki alıcı arkadaşlar alayım 10 gün sonra ödeyeyim, kartla ödeyeyim vs. bir ton sıkıntı çıkardı. Artık elimden çıkarmak istiyorum kullanmadıkça dert oldu resmen.
Domain yeni uzaltıldı. one.com'da. 10 ay kadar daha süresi var. anydesk vs ile bağlanıp incelersiniz, alırsınız. Sonrasında iade vs yoktur. Sadece hesap + domain.
Site yedeği vs verilmeyecek. Sitede kayda değer bir şey yok zaten.
Yüksek Güç Tüketimine Uygun Akıllı Priz
Selamlar,
Elektrikli ısıtıcı, çay makinesi vb gibi aletlerle sıkıntısız kullanabileceğim bir akıllı priz arıyorum.
Aletleri üçlüye üçlüyü de bu prize bağlayacağım.
Bridge olmadan kullanabileceğim bir şey çok daha iyi olur.
Fazla bir beklentim yok fonksiyonellik olarak. Belli bir saatte açma kapama ve uzaktan açma kapama yapabilmesi yeterli.
3500-4000w 15/16a ürünler gördüm ancak stok yok olarak görünüyor hemen hemen her yerde.
Güvenlikten de ödün vermeden ne alabilirim?
Kablosuz bir ağdan kablolu bir bağlantı elde etmem gerek.
Bunu yapacak cihazın tercihen en az iki tane lan çıkışı olursa çok güzel olur. Yoksa mecburen aynı cihazdan iki tane almam gerekecek.
F/p bir şey arıyorum. Aradığım işi yapsın gerisi mühim değil.
Bonus soru: Mercusys MR70X var elimde. Bunu bu iş için kullanabilir miyim?
50000 TL'ye kadar öneri
50000 TL'ye kadar cihaz bakıyorum.
Önümüzdeki 3 4 yıl sıklıkla şehir ve ev değiştirmem gerekecek.
Oyun performansı ilk önceliğim değil. Şu anda sahip olduğum sistem de yeterince kötü olduğu için GFN ve xCloud ile oynama pratiğine sahibim.
Oradan oraya sürünme sürecimde bana sorun çıkarmayacak, çıkarsa da servisi ile kanser etmeyecek bir marka önceliğim.
Öncelikli kullanım alanlarım: Eğitim (render vs ile işim yok), ui/ux ve bir miktar mobil uygulama geliştirme.
Bunları düşününce aklıma M1 Pro ve M2 Air almak geliyor ancak Apple ekosistemi ile ilişkim yok ve biraz gözüm korkuyor.
İkinci bir monitör bağlama şansın şimdilik yok görünüyor.
Temel bakımlarını kendim yaptığımda garantisine zarar gelmemesi güzel olur. Yaşadığım ve yaşayacağım şehirlerde Casper vs. haricinde yetkili servisi olan markalar olduğunu sanmıyorum.
Gerektiğinde hızlıca ve çok çok zarar etmeden satabileceğim bir şey olursa iyi olur. 2 yıla model yükseltmem gerekebilir.
Başlıkta belirttiğim gibi WiFi 6 ve OpenWrt destekli bir router ihtiyacım var.
Ancak openwrt kurulumu için cihaza fiziksel müdahalede bulunmadan yapabilmem önemli.
Elbette ucuz olmalı.
RT-AX53U bulabildim ama nasıl, daha ucuzu var mı pek fikrim yok.
Önerilerinize açığım.
Silinen Konularım Hk
Destekten yazdım bir cevap verme zahmetine girmeden kilitlendi sorum. Buraya taşımak durumunda kaldım.
Diğer ikinci el ürünler kategorisinde açtığım satış konuları anlamadığım bir sebeple siliniyordu. Aynı içerikli konular dururken üstelik. Ben de herhalde ben yanlış yere konu açıyorum diye Diğer Sosyal Medya kategorisine gittim. Ancak buradada aynı şey oluyor.
Gerçekten merak ediyorum, benim ihlal ettiğim ama aynı konuya sahip diğer kullanıcıların ihlal etmediği kural nedir?
Konularımın silinmesinden sıkıldım. Bu kuralı iletirseniz ben de ona göre konu açayım. Ne siz yorulun ne ben yorulayım.
Oyun ve Stream İçin Laptop (Max 32k)
Ufak bir detay var PCIe Gen4 desteklemeli. SSD, ram gibi takviyeler garantiyi bozmamalı.
Akım Korumalı ve USB Girişli Grup Priz Tavsiyesi
En az 2 usb barındaran seçeneklere bakıyorum ama doğru düzgün bir tane bulamadım. Önerebileceğiniz bir marka var mıdır?
Filbox İadeleri
|
inventus lotus
|
çok olmadığımız kesin çok olan tarafta değiliz çok olan tarafta olmayacağız
|
çok olmadığımız kesin çok olan tarafta değiliz çok olan tarafta olmayacağız
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.555
İkinci El Bölümü Mesajları: 254
Konularının görüntülenme sayısı: 87.508 (Bu ay: 736)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.904 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic