arkadaşlar ben ayvayı yedim galiba
selam arkadaşlar yaş 26 hatta 27 bedelli askere gidiyorum kaybetmek istemedigim bir işimden dolayı bedelli yapıyorum parası olan birisi değilim bahane falan demeyin 15 ay bile gider yaparım öyle bir ruhum var
fakat tek sıkıntı askerde vurulan aşılar :( millet diyor 3 sanıye ıcınde 2 kola kanlar akıyor agrıyor geberiyon gibisinden şunu bi detaylı anlatın gözünüzü seveyim bu aşıları dışarda olsam ne olur ? orda yaptırmasam ?
Bedelli askere gidiyorum :(
merhaba dostlar yaş 25 , 4 5 aylık kredi mredi ile bedelli askere gitmeye karar verdim öyle parası olan bir insan degilim sadece çalışıyorum işe devam edeyim vs. vs. sonuçta ya para gidecek yada 8 ayım
6 + 2 iş arama süreci 8 ay mııı 43 k mııı derken 43k bir şekilde girdi neyse yanımda ne götürmeliyim ?
arkadaşlar bedelli için yoklama başvurusu yaptım muayeneye gittim muayene belgesinde yedek astsubay adayı yazıyor bu normal mi ?
2022 tahmini 55k bedelliye değer mi ?
merhaba , 2021 in 31 aralıktan sonrası için yani 2022 ocak ayından spnra en erken bedelli başvurusu ne zaman yapabiliriz 2023 e kadar beklemek zorunda mıyız ? ve o yıla kadar 2 zam daha gelir mi
aöf sonrası tecil hakkı ?
arkadaşlar selam 2 senelık üni bitirip mezun oldum sonrasında aöf kayıt oldum 4 senelık suan bitirmek üzereyim sistemde tecil hakkı 2024 yazıyor mezun olunca bu düşüyor mu ?
tekrar tecil hakkım oluyormu ? yaş 25
selamlar kendi bölümüm bilgisayar programlama ,
neden sadece saglık üzerine açmışlar sadece sagluk mezunlarımı başvuru yapabilecek ?
eğer öyleyse ben sınava boşunamı girdim ?
detay verirseniz bu konuda bana ciddi yardımcı olursanız hepinizden Allah razı olsun sevgiler
arkadaşlar bu sorun nedir ???
Bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir
bu yazı neyin nesi o kadar ayar yaptım araştırdım gitmedi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler umarım çözebiliriz win10 pro kullanıyorum
whine coilden anlayanlar ?
arkadaşlar whine coil diye başlık attım ama alakasızda olabilir ,
msı afterburner indirdim ekran kartı fanların hızı düşükken sorun yok ama fanları %66 falan yapınca bir ufaktan sesler geliyor tıkır tıkır diye
%70 80 yapınca ses gidiyor anlamadım :( pubgde ultra ayarlarda oynuyorum fps 110 120 v.s vsync kapalıyken o ses geliyor vsync acıkken fps 60 sabit kalınca ses gidiyor anlamadım sorun nedir acaba
gerçi ekran kartındanmı geliyor ses ondada emın degilim ki psu dan olabilir mi ? gerçi msı afterbuırnerle fanları yukseltip azaltarak ekran kartı fanlarına yöneliyorum. (rtx 2060 super msı)
burnumda değişik kokular var
arkadaşlar çıldırıcam burnumda haftaladır dezenfekte gibi parfüm gibi garipsi bir koku var ne yaptıysam gitmedi ölümüne hınkırıyorum gitmiyor agızımda böyle hafif acımsı bir tat var gitmiyor
nedir bunun sebebi ateş mateş yok agrı yok kendimi dinçte hissediyorum ilkkez böyle birşeyle karşılaşıyorum
İngilizcesi mükemmel olanlar help me
beyler öncelikle selamün aleyküm bir şarkı var armagan oruc crown kısa bir sözleri var ingilizce sözleri lazım bana bir arkadas yazabilirse cok mukemmel bir sevappoint kazanmış olur teşekkürler şimdiden saygılar
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.327 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic