Silinebilir
Silinebilir
DVR sabit ip'mi kabul etmiyor
Merhabalar iyi forumlar, dvr cihazım sabit ip'mi kabul etmiyor. Bağlantılar vs. her şey düzgün sorun ne olabilir.
Bu kablonun adı nedir
Merhabalar iyi forumlar, bu kablonun adı nedir bilen var mı nereden satın alabilirim
Merhabalar son birkaç gündür evdeki tüm bilgisayarlarda bazı sitelere ve uygulamalara erişim problemi yaşıyoruz (hepsiburada, sahibinden, n11, akakçe vs.). En başta "Bu site HTTPS'yi desteklemediği için bu uyarıyı görüyorsunuz. Daha fazla bilgi." "Bu site güvenli değil" gibi hatalar alıyoruz. Yeniden dene diyerek 1-3 denemede siteye giriş sağlayabiliyoruz fakat chrome'u komple kapatıp açtıktan sonra yine başa sarıyor. Steam, windows update, discord gibi uygulamalarda da bağlantı problemi var, 1-2 denemede bunlara da bağlanılabiliyor. Çözüm olarak forumlarda bulunan çoğu şeyi denedim fakat sonuç değişmedi.
Tarayıcım chrome vpn kullanmıyorum farklı tarayıcı veya cihazda denesem de sonuç aynı oluyor.
Denediğim çözümler:
-windows güncellemeleri tam.
-chrome güncellemesi tam.
-bilgisayarın tarih ve saati doğru.
-bilgisayara format.
-Baştan modem kurulumu (vmg3312-b10b).
-baştan acces point kurulumu (td-w9970).
-internete dair driver kurulumu (intel ethernet driver).
-java script izinleri.
-internet seçenekleri > gelişmiş > eşleşmeyen sertifika adresi için uyar (kapalı).
-farklı dns adresleri (8.8.8.8 - 8.8.4.4 / 4.2.2.4 - 4.2.2.2).
-proxy ayarları (otomatik algılama kapalı/açık olsa da sonuç değişmiyor).
-win defender (açık/kapalı sonuç değişmiyor).
Çoğu çözüm denemelerim kendi bilgisayarıma dair olsa da problem diğer bilgisayarlarda da var. Bir ihtimal kendim düzeltirim ve çözümü diğer cihazlara da uygularım dedim ama maalesef bulamadım. Benzer sorunu yaşayanlar var mı? Nasıl düzeltilebilir.
Bu aracın akıbeti ne olur ?
Sizce bu aracın akıbeti ne olur
|
pitbull sahipleneceğim
|
Bilgisayarım ne kadar eder
|
Belediyemiz sabah olimpiyatları başlatmış
|
|
CORSAİR 7000X - İ5 11600KF - GİGABYTE RTX 3080 - Msi H510M A PRO - ADATA 8X2 3200MHZ - Gigabyte 2TB AORUS M2 - WD 2TB - Cooler Master ML240L V2 - Be Quiet 120mm bl70 - Be Quiet 140mm bl87 - FSP 700W Bronze BenQ XL2430t - Corsair harpoon - Logitech K210 - Gamepower kizaru 7.1 |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 15.717 (Bu ay: 254)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware