Seneler sonra forumda konu açıyorum
Yaklaşık 10 sene evvel ne takılırdım konu dışında hey gidi günler Özellikle 2013-2017 arası...O zaman yaşın verdiği bir saçmalıkla her bir haltı konu açardım,kız terkederdi konu açardım,biriyle kavga ederdim konu açardım.Bir sürü DH hesabım vardı ve ban yiyince yenisini açardım hep :) Malum konu dışına telefon numarasız yazdırmadıklarından aileden birçok kişinin numarasıyla onay almışlığımda vardı o kadar bağımlıydım.Bir geçerdim konu dışının başına durmadan F5 yapardım yeni konuları görmek için.Eskiden belli başlı ikonik hesaplar vardı her açtığı konu,her yazdığı yorum güldürürdü ve trend olurdu şuan hala varlar mı bilmiyorum?Forumda takıldığım vakitler hep şu senede nasıl olacağız 10 sene sonra nasıl bir hayatımız olacak? gibi konular açılır,herkes bir umutla çalakalem yazardı hayallerini.Benim asla o zamanlardaki gibi hayal ettiğim bir hayatım olmadı,birtürlü nedense tam mutlu olamadım bu hayatta veya mutlu olmayı bilemedim.Tabiiki şükürler olsun ki umut herzaman var hayat devam ediyor,üniversiteyi bitirdim yaklaşık 1 ay kadar sonra askere gideceğim,askere gitmeden evvelde bi konu dışına girip eskileri yad edeyim dedim,fakat burasıda ıssızlaşmış.
Format sırasında "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası
|
|
Kafayı yiyeceğim evde telefon çekmiyor
|
ruhi çenet iyice saçmalamış
|
kargomu unuttum nabıcam
|
Anakart'ım Bu işlemciyi uygunmu?
|
yeni bir bilgisayarmı sistem yükseltmesimi?
|
SİLİNSİN
|
< Bu ileti Dh Premium kullanılarak atıldı > |
. |
(Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene) En Güçlü Silah FİKİR En Güçlü Fikir TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ'dir. ATAM İzindeyiz CUMHURİYETİMİZİN PEŞİNDEYİZ. MİLLİYETÇİ TÜRK GENÇLİĞİ |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 403
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 6.373 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 236 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic