Kulaklıkla sohbet problemi
Arkadaşlar merhaba series x kullanıyorum Benim problemim oyun oynarken konsolun kendi sohbet kısmı veya konsoldaki discord ile sohbet etmeye kalktığımda kulaklığı doğal olarak kontrollere bağladığımız için sohbet esnasında benim oyunumun sesi Karşı taraftaki bütün kullanıcılara gidiyor Eko yaptırıyor yani bütün ayarları denedim ama bir türlü bu hem oyunun sesini hem de kullanıcıların kendi sesini de geriye tekrar duymaları meselesini çözemiyorum Kısacası bıktım yeni gamepad mi almam lazım ama çok pahalı Kendisi de yaşayıp çözümünü bilen bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun iyi forumlar teşekkürler
Series x cihazimin içinden vida düştü
Arkadaşlar merhaba Bugün sabah Xbox series x cihazını etrafında temizleyeyim diye yerinden kaldırdım e İçinden bir Tıkırtı duydum sonra biraz daha salladım ve arkadaki havalandırma çıkışından cihaza ait olduğu belli olan bir vida düştü cihazı alalı bir hafta oldu acaba geriye verebilir miyim veya 0 ile değiştirebilir miyiz ne önerirsiniz?
GeForceNow için sistem tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba; Elimde GT 630 Ekran kartı var sistemi Geforce Now için güncellemek istiyorum . ecs g31t-m7 marka Anakart ve intel core 2 duo E7500 işlemci var .(görüldüğü gibi çok eski)
Şuan için çok bütçem yok ama ileride Hem bu sistemi güncellemek istediğimde zorlanmayacağım hemde şuan alabileceğim bir İŞLEMCİ ,ANAKART ve RAM tavsiyesi istiyorum
Not : İlla da bütçeyi arttır derseniz biraz bekler veya kendimi zorlarım almak için
Teşekkürler.
PC'ye DİNAMİK MİKROFON NASIL BAĞLANIR ?
|
CAROL GS 55 mikrofon aldım çalıştıramıyorum
|
PSN KARDEŞLİĞİ BOZMA
|
PS4 ISINMA ACIL YARDIM
|
PS4 konusunda ACİL yardım
|
|
PS4 aldım BİLGİSİZİM :D
|
Meslek: Makine teknikeri
İlgi Alanları: DRUMMER GAMER
HOŞ GELİŞLER OLA , KAHRAMAN ENVER PAŞA... |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 5.507 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun