Selamlar arkadaşlar ABD den oyun almak için ABD den Debit kart hizmeti veriyorum. İsteyenler cevap atabilir.
İlk 10 kişi referans olması amacıyla masrafı kadar ödeme yapacaktır. Sonrasında cüzi bir miktar komisyon isteyeceğim.
Medium.com Takipçi Destek [ANA KONU]
Herkese selamlar. Medium.com her konuda yazılar yazılan, dünyadaki tüm yazarları ve firmaları içerisinde toplayan bir dijital dergidir. Bu dergide isteyen herkes yazılar yazabilmekte.
Program ortağı olup, okunma ve tıklanma sayınıza göre farklı miktarlarda para kazanılabilmekte. Program ortağı olma şartları, eskiden youtube da olduğu gibi, 100 takipçi sayısına ulaşmak. Biliyorsunuz ki sonrasında youtube politikasını değiştirerek bu sayıyı 10 katına çıkarttı.
Bu nedenle medium.com da yazı yazan kişilerin birbiriyle destekleşebilmesi adına konuyu açtım. Hedefim hayat arkadaşımın hesabını program ortağı olabileceği takipçi sayısına ulaştırabilmek. Daha fazlası olursa ne mutlu bana :) İlk linki ben bırakıyorum. Güzel okumalar dilerim.
FIFA Ultimate Team 21 (FUT 21) Co-op Psn Id Başlığı
Arkadaşlar herkese selamlar. Fut 21 ana konuda daha çok oyun ile ilgili konuşmalar olduğu için bu başlığa ihtiyaç duyulabileceğini düşündüm.
Sadece psn id paylaşarak bu başlığı arkadaş ekleme amacı ile kullanabiliriz. Benim gibi olan yeni ps sahiplerine yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Psn Id: fatih1aksoy
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 579 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun