Kol saati takan insanları eleştirmek
bu aralar çevremde çok görmeye başladım böyle insanlardan. kol saatinin sadece zamana bakmak için bir araç olarak kullanıldığını düşünüyorlar.
bu nasıl kafa abi?
şu saate bir bak, bu saatin bana kattığı şıklığı katacak başka bir aksesuar var da ben mi bilmiyorum?
Quartz Saat Topluluğu
Quartz saat için genel bir başlık göremeyince mutlaka olmalı dedim. Quartz saat severler için ana tercih noktalarından birisi kesinlikle. Ben bir quartz sever ve kullanıcısı olarak konuyu başlatıyorum. En popüler markalar dışında yeni markaları da görüp kıyaslamak için bir konu olsun istedim.
BİLGİ: Kuvars saat teknolojisi kendi içinde 3’e ayrılır. Bunlar pilli, güneş enerjili ve kinetik kuvars saatlerdir. Her 3 teknolojinin de çalışma prensibi aynıdır ve saat, bir batarya sayesinde çalışır. Quartz saatler, mikroçiple desteklenen ve pilden enerji alarak çalışan bir mekanizmaya sahiptir. Piller küçük bir quartz kristali boyunca elektrik akımı gönderir ve titreşimler yaratmak için kristalleri elektriklendirir. Bu titreşimler mekanizmayı çalıştırır ve motoru, saat kollarını (akrep, yelkovan ve saniye kolu) hareket ettirmeyi sağlar. Seiko, Citizen, Casio gibi markalar quartz saatler konusunda en bilinen markalardır.
İyi forumlar..
Kız arkadaşa WELDER saat alınır mı?
Kız arkadaşıma doğum gününde bir saat almayı düşünüyorum. Saatten çok anlamaz ama welderi biliyor, o yüzden büyük ihtimalle welder alırım ama bu bütçeye yakın önerebilecek var mı? Varsa önce model yoksa farklı marka da olabilir.
Beğendiğim Model: Welder Moody Watch WWRC653
Fps drop sorunu
|
Yeni patch Azir
|
Ekran kartı tavsiyesi ve sistem
|
|
Rankedler Kapandı
|
TR profesyonel oyuncular
|
Delay show
|
Meslek: Yazılımcı
İlgi Alanları: Yazılım, Bilişim, Futbol, Saat, Siyaset
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.442
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.674 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 415 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO