Yazları İşemiyorum
İçtiğim tüm su ellerimden ve ayaklarımdan ter olarak atılıyor hhehehe
Koyu materyalistler gelsin
Issız bir köyde iki katlı eski bir evin üst katındaki pencereli bir odada bir gece geçirebilir misiniz?
Koşullar
-Ev temizliği yapılmış herhangi bir fare, böcek, parazit problemi yok.
- Köyün güvenliği sağlanmış hırsız, haydut, terörist yok.
-Güneş battıktan sonra harici lamba kullanamazsınız. Telefon, bilgisayar ve elektriğiniz var
Lütfen koşulları iyice canlandırıp dürüst yanıt verin. Bu evde korkmadan bir gece geçirebilir misiniz?
Halı sahada yaşanan olay
İki yıl önce halı sahada maç yaparken top sol kanatta önüme düştü. Düştükten sonra hafif yukarı sekti. En sevdiğim çalımlardan olan rakibin üstünden aşırtmayı denemeye kararlıydım. Tam prese gelen savunmadaki arkadaşın üzerinden aşırtacakken topa isabetsiz vurdum , arkadaşın kafasına geldi ve gözlükleri parçalandı. Daha vahim olanı ise bu pozisyondan önceki iki pozisyonda daha bu arkadaşla darbe yaşamıştık. En sonunda gözlükleri parçalanınca küfür etti ben de mahcup olup özür diledim. Maç bittikten sonra tekrar özür diledim o da önemli değil dedi iyi ayrıldık ama benden nefret ettiğine emindim. O sıralar maddi durumumda çok iyi olmadığı için yeni gözlük alması için para teklifi yapmadım. Sizce yapmalı mıydım gece gece aklıma takıldı.
Eskiden hasta olmanın bile bir tadı vardı
Üzerinde hafif bir kırgınlık olur, biraz boğazın acır çekersin battaniyeyi üstüne kapatırsın gözlerini. Göz kapaklarında hafif bir yanma hissedersin. Uyanırsın sonra mayışmış halde telefonda takılırsın biraz burnunu silersin. Sıcak bir şeyler içersin.
Bir de şimdi bak. Hayatta tat tuz kalmadı biraz boğazı kaşınsa paranoyak oluyor insan. Ulan acaba covid mi oldum kimden kapmış olabilirim ya evdekilere bulaştırırsam en son evden çıkalı kaç gün oldu.
|
Matematik ve Olası Gelişmiş Uygarlıklar
|
Boyum çok kısa yardım edin
Hayat sevgili yapmak için fazla yoğun değil mi?
|
Kasım ayında şortla gezen tipler
|
Daha Sıkı Kalçalara Sahip Olun
|
"İstikbal göklerdedir." M.K. Atatürk "Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?" |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.091
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 33.507 (Bu ay: 582)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.843 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic