300.000 TL NE ALINIR ?
Otomatik ve hatchback öncelikli max bu bütçeye uygun km düşük temiz araç bakıyorum. Hafta içi alacağım için durumum biraz acele , tavsiyeleri bekliyorum.
240.000 TL VOLKSWAGEN GOLF ALINIR MI ?
Uzun süredir araç arayışındayım. Ötv muhabbeti falan derken düşündüğüm kamiq - aronanın fiyatlarının bütçemi aşması ve araç bulunamamasından dolayı golf bakmaya başladım.
17-18 model 40-50k km civarında max bu fiyatlara az tramerli veya temiz bulunabilmekte. Golf almak mantıklı mıdır ?
Başka araç önerisi alabilirim
Merhabalar makine mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Bütçem 10k civarı , biraz daha aşabilirim gibi. Mekanik proje işi yapıyorum. Bu yüzden çoğunlukla autocad ve revit kullanımım mevcut + olarak catia solidworks'te de kendimi geliştirmeyi ve uzun yıllar kullanabileceğim bir laptop arayışındayım. Şuan abra a7 v5.4 kullanıcısıyım. Monsterdan memnunum ama artık dayanacak gücü kalmadı.
Belirttiğim kriterlere göre laptop önerisi yaparsanız çok sevinirim.
250.000TL ARABA TAVSİYESİ
Çıkabileceğim en yüksek seviye 250 bandı , bu bütçeye öncelik sıfır veya sıfıra yakın otomatik hatchback araç aramaktayım.
2021 scala 1.0 elite almayı düşünüyorum . 18-19 golf ile 21 scala arasında kaldım. Yardımcı olur veya başka araç önerirseniz sevinirim.
Ev Sahibinin Kira Talebi
Okulların açılmaması sebebiyle başka şehirdeki öğrenci evimi kapatma kararı aldım. 31 Ağustos ta geçen seneki kontratım sonlanmişti.Ev sahibi yeni dönemde indirim olabilir Eylül'ün 15-20 sine kadar bilgilendirme yapacağını o güne kadar evi boşaltabilir yada kalabilirsiniz diye bilgilendirdi. Eylül 25 inde geri dönüp ev bosaltacagimiz gün ev arkadaşım rahatsızlandı kıl dönmesi sebebiyle Ameliyat oldu. Bu sebepten 15 gün evi bosaltmadk. Ev sahibi bizi arayıp evi boşaltmazsan Eylül ve Ekim kirası da alırım diyor. Yeni dönem kontratı yapmadim buna rağmen bunu talep edebilir mi ?
!!Vodafone 17GB 3ay42-49Tl Rezillik !!!!
|
20 Yaş Sokağa çıkma yasağı
|
Mavi Ekran !! Memory Management !! Çözüldü
|
|
Silinsin
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 549
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 26.567 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar