PC EKRAN KARARMASI ?
Arkadaşlar merhaba pc anlamadığım bi şekilde ekran kararıyor sesler felan gidiyor ama kasada fanlar felan dönüyor sadece ekran yok ve seslerde ne olduğunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. PC yi tekrar kapatıp açtığımdaysa bildirim ekranında bu yazı var. Default radeon wattman setting have been restored due to an unexpected system failure
Psu önerisi ?
1 x AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 MPK İşlemci
1 x Asus B450M Dragon Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Bulk Anakart
2 x Adata XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram
1 x Asus Radeon RX 580 8GB OC GDDR5 256 Bit 2xDP/2xHDMI/DVI Gaming Ekran Kartı - Dual-RX580-O8G
1 x Kingston A400 240GB M.2 SSD Disk
1 x Frisby Venom 650W 80+ Temperli RGB ATX Gaming Kasa
Arkadaşlar sistem bu psu nun dandik olduğu söylendi. Pc yi alalı 2 yıl oldu henüz bi sorun yaşamadım ama psu çok ses yapıyor bundan sonra sıkıntı çıkarmasından korkyuorum hali hazırda dolar yükseldi parçalarıma zarar gelsin istemiyorum. Sizce değiştirmeli miyim, değiştirirsem ne almalıyım psu'yu.
Arkadaşlarım bişey olmaz şimdiye kadar olmamış boşa para verme felan deniyor. Acil tavsiye :((
Bu arada oyun oynarken anlık donmalar yaşıyorum. Twich izlerken kasıyor anlık video izlerkende oluyor. Acaba psudan mı.
Kasa Camı Açık Bırakmak
Arkadaşlar merhaba öncelikle
Asus B450M Dragon Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Bulk Anakart
Asus Radeon RX 580 8GB OC GDDR5 256 Bit 2xDP/2xHDMI/DVI Gaming Ekran Kartı - Dual-RX580-O8G
AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 MPK İşlemci
Frisby Venom 650W 80+ Temperli RGB ATX Gaming Kasa
Sistemim bu şekilde ısınma sorunu yaşıyordum 80-82 derecelere kadar çıkıyordu bende yan camı açtım şuan 70den yukarı çıkmıyor yan cam açık bi şekilde çalışması bi sorun çıkartırmı ısınma muhtemelen ön taraftan hava alamadığı için ısınıyor. Çünkü yan camı açtığımda tamamen çözüldü ısınma sorunu.
RX 580 ekran kartında kırmızı ışık ?
|
Garanti kredi ?
|
Yeni Faturalı hatta telefon ?
|
Bilgisayar mühendisliği lys ?
|
Kredi kartı ve motor ?
|
PVP item ?
|
Aıon para kasma sıkıntısı!
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 86
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.270 (Bu ay: 374)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware