havya tavsiyesi
Merhaba iyi forumlar. Üniversite için il dışına yerleştim 1 sene buradayım ve bana havya lazım. Kendi evimde sunline 852d havya istasyonum var fakat burası içinde bir tane almalıyım. Üflemeli bir model için muhtemelen bütçem yetmez. T12 tip olanlara merakım var fakat kararsızım fiyatları çok artmış. Ksger ve quicko 2 tane marka var fakat ilkinde stm32 ikincisinde stc mikrodenetleyici kullanılıyor. Aralarında 100tl fark var. İlerdede işime yarayacak bişey olsun istiyorum. şimdi 100-150 tl verip kalem havya alıp paramı çöpe atmak istemem. bütçem 400 en fazla 500 e çıkabilirim bana uygun kaliteli bişey arıyorum. tavsiyeleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.
18560 pil
Merhabalar 500w 48v dc motor ile elektrikli scooter yada bisiklet yapmak istiyorum. Fakat pil konusunda çok büyük çıkmaza girdim. Laptoplardan çıkan pillerden 13s 6p pil paketi yapsam verim alamaz mıyım. Yada bu pillerden ne kadar paralel birleştirmem lazım. Laptoplardan çıkan pillerden çekilen amper düşükmüş sanırım. Bende şöyle düşündüm her pil 1 amper olsa 10 tane pili paralel bağlayıp 10amper elde edip 13s batarya paketi yapsam motor gücünde sorun olur mu. Bana bu piller hakkında ve projemde bilgi verirseniz çok sevinirim. Hala araştırma yapıyorum tavsiyeleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
işletim sistemi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 758 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar