Lg webOs tv için iptv player tavsiyesi
Lg webOs tv için iptv player tavsiyeniz var mıdır. Android de xcip tv kullanıyorum, webOs da xciptv pro kurdum ücretsiz demesine rağman kredi kartı bilgileri istiyor, bende güvenemedim.
2 model arasındayım...
Arkadaşlar merhaba, Salonum için 4-5 metre mesafeden tv, netflix vs. izleyebileceğim 65" tv arıyorum. Çok fazla bilgim yok ama şu iki model arasında kaldım.
Fiyat daha düşük olursa tabi ki daha iyi olur. 2 si arasında hangisi sizce yada başka tavsiyeniz var mı?
Samsung 65Q67B 65" 19bin
LG 65NANO766QA 65" 19bin
Bide bu var ama bilemedim.
Toshiba 65UA3D63DT 65" 10300
Arkadaşlar fiber internete geçtiğim için eski kullandığım modem boşa çıktı. Sorum şu; eski modemimi (TPlink vr1200) kablosuz olarak ama aynı SSID adı ile dağıtım yapmak şartı ile yeni modeme (ZTE H298a V9) nasıl bağlarım.2 modem arasında kablo ile bağladım sıkıntı yok ama kablosuz başaramadım. vr1200 de WDS var ama ZTE de yok bildiğim kadarı ile WDS karşılıklı olması lazım. teşekkürler
Modem ebeveyn kontrolü kalkmıyor
Oğlum için ebeveyn kontrollerini açıp oyunları kapattım fakat farkettimki hiç bir zaman açılmıyor şimdi bunu kaldırmaya çalışıyorum ebeveyn kontrollerini kapattım düzelmedi modemi resetledim düzelmedi ne yapmalıyım? aslında saatli kurmuştum
kasadaki usb sorunu...
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 192.349 (Bu ay: 11.768)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri