Türk Telekom Fiber Alt Yapı
Merhaba, 10 gün önce evimin hemen önündeki Türk Telekom zemin kapağı kaldırılarak içerisinde turuncu fiber kabloları uzatıldı. Çalışan arkadaşlara sorunca eğer sistemsel bir sorun olmazsa 1-2 gün içerisinde aktif hale gelir dediler. Lakin o günden bu yana ne gelen var ne giden? Apartmana kablo çekilmedi, internetten alt yapı sorgulama yapıyorum hala VDSL çıkıyor ama konum olarak başka yeri gösteriyor adresi doğru girmeme rağmen. Fiber ne zaman aktif edilir ya da apartmana çektirmek için herhangi bir işlem yaptırmam gerekiyor mu? Bu tip bir konuda tecrübe veya bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Merhaba, işim gereği uzaktan çalışmaktayım. Şirket içerisinde işleri yürütebilmek için dropbox üzerinden çalışmaktayım. 1 yıldır hiç bir sorun yaşamadığım halde son 1 haftadır dropbox ve wetransfer e upload yapamıyorum. İş için kullandığımız basecamp programına da upload yapamıyorum. Lakin tam tersi google drive, myairbridge ve sendgb de herhangi bir sorun yaşamıyorum upload hızı konusunda. Bunun sebebi ne olabilir, 1 haftadır ne yaptıysam çözemedim. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa iletişime geçebilirlerse sevinirim.
Merhaba, laptopumda Windows 10 yüklü. Bilgisayar açılırken windows 10 logosundan sonra kullanıcı adı kısmına gelmeden siyah ekrana düşüyor.
Format attım bilgisayara ama şu dikkatimi çekti, format sonrası restart için geri sayım yaptığında otomatik restart olmuyor mavi ekranda kalıyor güç tuşundan kapatıp açabiliyorum.
Açtığımda da yine logo sonrası siyah ekranda kalıyor. Yardımcı olabilecek olan arkadaşlar var mıdır acaba?
Teşekkürler.
OneDrive açılmıyor.
Merhaba,
10 gündür
OneDrive hesabıma giremiyorum. Sayfa hatası veriyor.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 774 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar