Dokunmatik Sorunu İphone 12pro max
Yd 12 pro max sahibiyim telefonda garip bir sorun var
telefonu normal kullanırken hiç bir problem yok fakat kapatıp açınca dokunmatik çalışmıyor arama geliyor ekran da görüntü sorunu var ama dokunmatik çalışmıyor yaklaşık 1 yıldır böyle
telefonu ses açma- kapama - tuş kilidi kombinasyonu ile bazen 10 bazen 100 sefer resetleyince düzeliyor kapanana kadar sorun olmuyor normal kullanıyorum ama kapandımı tekrar resetleme mesaisi başlıyor.
2 gün önce şarj bitti kapandı 2 gündür resetliyorum açılmıyor sorun nedir acaba ekranı söküp kendim baksam mı soket sorunu gibi bir şey olabilir mi yd cihaz 2 ay sonra kapanacak ekran değişimi dedi telefoncu değiştirmek istemedim açıkcası.
merhaba arkadaşlar aracımı muayeneye götürdüm ve emniyet kemerleri e onaylı değil diye ağır kusur yazarak muayeneden bıraktılar internetten baktığım kadarıyla üzerinde etiket olması gerekiyormuş bunu nerede yaptırabilirim komple kemermi değişir maliyetli bir şey midir
Kaza kusur oranı sonuçlanmıyor
30 mart tarihinde bir kazaya karıştım ve tutanak tutuldu ben motorsiklet kullanıcısıydım motorumu servise götürdüm eksper geldi baktı fiyat bildirdiğini söyledi kaportacım fakat bugün 1.5 ay oldu ve kusur oranı belli olmadı hala eksperi arıyorum açmıyor yazıyorum dönmüyor kaportacı eksperi bekliyorum diyor bu sonuç ne zaman çıkacak aracım yatıyor en son nağlet olsun cepten yaptırıyım dedim tamirci fiyat bildirdik haklı çıkarsan işlenir hasar kaydı diyor ne yapmam gerekiyor
İTUNES YEDEKLEME SORUNU
128GB iPHONE 12 PRO MAX CİHAZIMI İTUNES A YEDEKLEDİK VE SIFIRLADIM TELEFONUN HAFIZASI FULL DOLUYDU BU ŞEKİLDE YEDEKLEDİM. YEDEKLEMEYİ GERİ YÜKLE YAPTIĞIMDA TELEFON HAFIZASI YETERSİZ DİYOR VE YEDEKLEMEYİ ALMIYOR İTUNES TAN FOTOĞRAF VE VİDEOLARI ALMADAN YEDEĞİ YÜKLEMEM MÜMKÜN MÜ NASIL BİR YOK İZLEMELİYİM.
MT07 ZİNCİR DİŞLİ NE KULLANMALIYIM
Merhaba mt07 zincir dişli gerekiyor ama yamaha 1450 lira diyor sete daha uygun ne kullanabilirim zincir dişli set oalrak.
1.6 FSI EGR ÇEKİŞ PROBLEMİ
Merhaba arkadaşlar 2005 model golf 1.6 fsı sahibiyim aracım 190 küsür bin de araç aracı aldığımda egr söküldüğünü ve araçta mevcut olmadığı söylendi aracı iç dış pasta cila ve motor temizliğini yaptırdık 200 bin bakımı yaptırdık fakat arıza ışığı egr sebebi ile söndürülemedi ve aracın sesi git gide yükselmeye başladı araçta abartı egzos olmamasına karşı egzos varmışcasına bağırıyor başlarda hoşuma giden bu durum aracın çekişinin düşmesi ile beni üzmeye başladı geçen günlerde bir kaç sefer tekledi ve düzeldi fakat bugün gene aynı durumu yaşadım ve son bir kaç gündür 1. ve 2. viteste araç kalkışın ve düşük hızlarda yüksek egzos sesine karşı asla gitmiyor şöyleki 1. ve 2. viteste l300 kamyonetimle aynı hızda ilerliyor 3. vitesten sonra her şey normal gibi ama sebebi egzos egr sebeplimidir yoksa farklı bir durum mu vardır. nereye egzoscuyamı motorcuyamı göstermeliyim aracı
CS 1.6 Oyun kapanıyor.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.182 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası