arkadaşlar alımlarda son birkaç gün var ve acil karar vermem lazım hukukta denklik alan veya birtanıdığı bu eylemi yapmış olan varsa allah rızası için yardımcı olsun
arkadaşlar mesai bitimine 2 dk kala hesabımı açıyordum ama başaramadım 26 sı yani mesai başlangıcına kadar alacağım para çöp oldu anlıyacağınız bununla ilgili bir önerisi olan varmı başka bankalara yatırmayı denesem yatırdığım günden itibaren sayarlarmı veya başka nasıl bir yol izleyebilirim teşekkürler
METİN BULMA İLE İLGİLİ YARDIM
pdf vs. de arama yaparken kelimeleri sırasıyla yazmadığımız zaman kelimeleri bulmuyor "Alacaklının ihtiyati haciz talep edebilmesi için, ilgili şartların varlığı gerekir." cümlesinde ihtiyat, şart ve gerekir yazdığım zaman bir metin içerisinde hepsini bulabileceğim bir yöntem mevcutmudur?
Arkadaşlar anadolu üniversitesi açıköğretim sınav sisteminin sürekli aksamasından dolayı sınavlarımı tamamlayamadım ve görüyorum ki benimle aynı durumda olan çok kişi var. Sınavlara itiraz edebileceğimiz süremiz var 22 nisan 2021 23.59'a kadar şikayetlerimizi yapabiliriz. Sesimizi duyurmazsak verdiğimiz emek ve paralar boşa gidecek! Başka nerelerde bunu duyurabilirim yazarsanız sevinirim sizde bildiğiniz heryerde bunu veya kendi şikayetinizi paylaşın.
şikayet:https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/?ReturnUrl=%2Fauth%2Flogout%3FLength%3D1
MUHABBET KUŞUMUN ÇIKARDIĞI BU SES NEDİR?
ANİMONİK KULLANAN VAR MI?
|
KUNDUZ’UN REHBERLİĞİ NASIL?
|
TÜRKÇE EK EYLEM
|
SİLİNSİN
|
SİLİNSİN
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 319
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 9.221 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar