Bundan 7 ay önce geçirdim hastalığı. O zamandan beri kendi kendine geçeceğini umduğum bir sorun var gözümde. Sol gözümde hem sürekli bir şeyler takılıyor gibi oluyor hem de üzerine daha yavaş odaklanıyorum. Sağ gözüm bakması gereken yere hızlı yani normal şekilde, sol gözüm hem ağrılı hem daha yavaş şekilde dönüyor. Senkronizasyon sorunu var. Yarın doktora gideceğim ancak çok stres oldum sorunum düzelmeyecek doktora gitmekte geç kaldım diye. Bunu daha önce yaşayan ve atlatan, ya da nasıl düzelir bilen var mı? Teşekkürler.
https://www.decathlon.com.tr/riverside-900-hibrit-bisiklet-id_8577823.html
Riverside 900 Hibrit Bisiklet
Bu bisikleti aldım arkadaşlar. Amacım şehir içi ve şehirler arası uzun yol için, bazen köy yollarında zor olmayan arazilerde kullanım. Ancak vites ve frenlerinin shimano olmaması düşündürüyor. Verdiğim fiyata değdi mi bilmiyorum. Maşanın tek başına fiyatı yurt dışında 100 avro. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu fiyata carraro sportive 225 daha mı iyi olurdu sizce?
Yarın sabah 10:00'daki sınav için yardım arıyorum.
Yarın sabah 09:00'da vizem var, sıfır bilgiye sahibim. Yardımcı olacak melek statüsünde insan aranıyor ACİL
Yurtdışı Uçuşta Check-in problemi
|
|
Bu Monster ne yapmaya çalışıyor??
|
Lenovo y520 Vs Monster abra a5 v13.4
|
Erciyes kazananlar
|
AÇIKLANMADI
|
En hakiki yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fenden başka yol gösterici aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir. |
Ben miyim bu şarkıdaki satırlarım? |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.964
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 33.235 (Bu ay: 257)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.315 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic