Arkadaşlar size kısaca bir problemimden bahsetmek istiyorum öncelikle;
Activision Blizzard'ın Microsoft tarafından satın alma işlemi tamamlanmış peki bize bir faydası olur mu? Yani blizzard oyunları oynayan bir çok oyuncunun, Türkçe dil desteği problemi var forumlarında bile Türkçe destek yok ayrıca teknik destek ekibine mesaj gönderilmesi de ileri düzeyde sorun yaratıyor. Microsoft Türkiye'nin Beşiktaş da ofisi var bu satın alımdan sonra biz oyun severlere Türkçe destek gelir mi? Birkaç gündür ben blizzard'a sürekli ticket atıyorum Türkçe dil desteği üzerine acaba biz oyun severler olarak hep birlikte bir kampanya başlatıp mesaj yağmuruna tutsak nasıl olur? birlikten güç doğar düşünceleriniz nedir merak ettim
bağımsız
konuyu yanlış yere yazmısım silemedim.
internet tarayıcım kitleniyor
2 gündür chrome ve edge tarayıcılarımı tam ekran açınca mönitörüm hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ve mausemi + sekme veya x butonuna getirince kitleniyor , tarayıcımı küçültünce hiç bir sorun yok oyun lar da herhangi bir sıkıntı yok ama mausemi + (yeni sekme ekle) ve x sekmesine getirince kitleniyor bu kitlenme esnasında bütün ekran donuyor (mönitör) bilgisayarı yeniden başlattığımda 30dk -1saat bir sıkıntı yok sonra yeniden başlıyor.
ssd mi taradım sürücü güncelemerimi kontrol ettim, tarayıcılarımda hernagi bir eklenti yok sf scannow ve restorasyon yaptım hiç bir sorun bulamadım 100% sağlıklı calışıyor, donanım ivmesini kapatıp denedim yine uzun bir süre sıkıntı yapmadı ama bu seferde tam ekran video izlerken hopörlör patlak gibi ses cıkarıyor mecburen yeniden açtım , bu sıkıntıyı nasıl cözebiliriz
bilgisayar açılmıyor
yeni bir sistem topladım;
r7 5700g işlemci
asus prime b550m-k anakart
crucial ballistix 4x8gb 3600mhz cl16 ram
gigabyte 1tb ssd
cpu fan ,kasa fanları, anakarta herşeye güç geliyor , ancak ekrana görüntü gelmiyor
acaba anakart 5. nesil işlemciyi mi desteklemiyor ?
İşlemci için Ram önerisi
merhaba arkadaşlar malum ekran kartı fiyatları çok yüksek yeni bir pc yapıyorum ama ram konusunda kararsız kaldım
B550M-K anakartı için 2 çeşit ram düşünüyorum ama karar veremedim. r7 5700g işlemcinin vega 8 ekran kartından yararlanmak için;
3600mhz cl16 mı yoksa 4000mhz cl16 mı almalıyım. bu konuda hakkında video bulamadım
İki sistem arasında kaldım
|
intel Q270 anakart güç kaynağı sorunu
RX570 ITX Güç Tüketimi
|
hp elitedesk 800 g3 güç kaynağı
|
ORİGİN HESABLARI ÇALINIYOR.
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 3.936 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware