Merhaba, Adana'da yaşıyorum evim sekizinci son kat. Sadece soğutma modunda kullanmak için salonuma klima düşünüyorum. 12'lik xtreme save'i 34 bin liraya buldum. Bu cihaz koca bir ay boyunca çalıştırdığında 200 liralık elektrik tüketiyormuş bu yüzden bunu almak istiyorum fakat salonum 32 m2. 18'lik xtreme save'in de fiyatı 60 bin liraları buluyor şu anda o kadar para veremem.18'lik Bosch Climate 2000 buldum 37 bin lira civarında bunu mu almalıyım yoksa 12'lik midea mı? 26 27 dereceye sabitleyip 30 gün kapatmayı düşünmüyorum bu yüzden enerji tüketimi benim için ön planda. Odada genellikle 1 bazen 2 kişi bulunacak.
Aşağıdaki hesaba göre benim 14.545 BTU'luk bir cihaza ihtiyacım var.
12000 BTU Klima Kaç Metrekare Soğutur?
12000 BTU klimanın kaç metrekare alanı soğutacağını bulabilmek için bir formülümüz var: Metrekare x 2.2/1000. Örneğin 30 metrekare bir oda için hesaplamamız: 30/2.2×1000= 13636 BTU Tersten bakacak olursak 12000/1000 x 2.2 = 26.4 metrekare. Kullanılacak bölgenin iklim koşulları, odanın hangi cepheye baktığı, izolasyonun olup olmadığı, klimanın kalori değeri gibi birçok detay mevcut. Bu detayları yazımızda bulabilirsiniz.
Kingston Yanına Ekstra 16 GB Farklı Marka RAM
Merhaba,
Anakartımda 2x Kingston KHX3200C18D4/8G 8GB ram mevcut bunu 32 GB yapmak istiyorum. Aynı marka model almak yerine linkteki bu ürünü alıp sorunsuz kullanabilir miyim?

Ankartım: MSI B450M BAZOOKA V2
Yine vatandan olmak şartıyla farklı marka model önerilerine açığım, teşekkürler.
İlk defa android telefon kullanıyorum
Merhaba,
POCO x6 PRO aldım fakat bildirimleri istediğim hale getiremiyorum yok mu bunu düzenlemenin bir yolu?
Ekran kilidi kapalıyken gelen bildirimler bu şekilde görünüyor. Gelen bildirimi okumak için ekrana dokunmam gerekiyor.

IOS'da olduğu gibi bu şekilde gösterme seçeneği yok mu android'de? Aşağıdaki gibi görünsün istiyorum.

70.000 TL'ye sistem önerisi
Merhaba,
4k single player oyun için aşağıdaki sistemi topladım. Tavsiye eder misiniz?
Merhaba, fotoğraftada görüldüğü gibi tuz ruhu yüzünden banyo bataryasında kararma oldu. Beyaz sirke ve limon tuzu, amonyaklı cif ile çıkarmaya çalıştım fakat işe yaramadı. Bu lekeleri nasıl çıkarabilirim?

Daha önce böyle bir sorun görmediniz
|
7/24 Operation Locker
Bize Katılmak İsteyen?
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.607 (Bu ay: 331)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili FPS Oyunları