evet sonunda güzel haberler vacnet test aşaması olsa da sonunda çalışmaya başlayacak. Cs2 de hileciler yüzünden Valorant gibi maç iptali olacak. Test aşaması başlatılmış.
Söz verdiğim gibi Poşu Çekilişi
Fener puan kaybederse Poşu vereceğime söz vermiştim. Çekiliş İle 3 kişiye poşu vereceğim 1 kişiye kanıt olsun diye yolladım.
Meseja
şereftir seni sevmek
senle ağlayıp gülmek
Galatasaray sevgisi
sürecek sonsuza dek
dizesini kopyala yapıştır yapıp çekilişe katılabilirsiniz bol şans. Çekiliş Cuma Günü 18.00. 18:30 gibi video ile açıklamış olurum umarım.
@hoksi
GSStore Aras kargo ile çalıştığı için
İsim Tel ve Yakın olan Aras kargo bayisini adresini özel mesaj olarak yollayabilir kazanan arkadaşlar.
Dijital oyun dağıtım platformu Steam, Türkiye'den çekiliyor
Dünya'nın en çok kullanılan dijital oyun dağıtım platformlarından biri olan Steam, Türkiye'den çekilme kararı aldı. Platform, 20 Kasım'dan itibaren uygulamadan Türk Lirası ile olan satışları kaldıracak. Satışlar söz konusu tarihten itibaren dolar üzerinden yapılacak. Böylelikle oyunlara yaklaşık yüzde 200 zam gelecek.
Çarpma bir saat içindeymiş. İlk kez insan yapımı bir uydu ile bir asteroidin yörüngesi saptırılmaya çalışılacak
üstteki yayın çarpacak olan uydunun NASA tarafından yansıtılan kamerası
alttaki yayın NASA'nın yayını olayları anlatan yayını
Çarpmanın sonuçları birkaç hafta içinde belli olacak. Çarpılan küçük astreodin yörüngesi hesaplanacak ve ne kadar başarılı olduğu belli olacak.
daha diyecek bir şey yok
Monitör Tavsiyesi 7-9k
Yeni sistem topladığımda dolayı yeni sisteminde dvi-d çıkışı yok ve artık ne yaparsam 144hz alamıyorum.
hdmi - dvi-d kablo denedim olmadı
display port - dvi-d kablo denedim olmadı
hdmi - hdmi hiç olmuyor hdmi 1.4 var en az 1.4b olması lazım oda 120hz için sanırım
Şimdi en az
27" inch
QHD
144hz
G-Sync iyi olur
bir monitör arıyorum aslında 3 model kestirdim ama yardımlarınızı bekliyorum
https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag274qrf-qd-27-165hz-1ms-hdmi-display-g-sync-compatible-wqhd-rapid-ips-oyuncu-monitor-p-HBV000014D9KD?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.dsa.camp1636053297adgr69315561984&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjwg_iTBhDrARIsAD3Ib5jTFSSVeNBbkWwojFr0WgHf1MIJhHEVG8_IogxPcqrxuC2gwfHLdhoaAnQVEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Kasa ve Psu hariç Sistem yenileme
Kasa Corsair Crystal 460x
Psu Corsair Hx 1200W
Sınır yok gibi
Anakart
İşlemci
Ekran Kartı
Soğutucu
Ram
M2
önerisi
işlemci tercihi olarak Intel
eski kartımın 1080ti olduğunu göz önünde bulundurarak ekran kartı tavsiyesi lütfen
2020 de Uzaylılar kendilerini açıklayacaklardı!
Uzaylılarla insanlar arasında bir anlaşma imzalanmış geçtiğimiz aylarda. Uzaylılar bu arada kendilerini Dünyaya açıklamayı düşünmüşler ama insanoğlunun panik olacağını düşündüğünden ve ayrıca daha hazır olmadıklarını düşündüklerinde vazgeçmişler. Anlaşmadan Amerikan başkanının haberi olduğu söyleniyor.
Bugün radyoda ciddi ciddi söyledi. Araştırma gereği buldum. Haber sitelerinden bazı çeviriler.
İsrail Savunma Bakanlığı uzay müdürlüğünün eski başkanı H.M., geçen hafta İsrail'in Y.A gazetesine verdiği bir röportajda, Tanımlanamayan Uçan Nesnelerin (UFO'lar) insanlığın henüz hazır olmadığı için burada olduklarını yayınlamamak istediğini söyledi.
Saygın bir profesör ve emekli general olan E., uzaylıların da insanlığı aynı derecede merak ettiklerini ve evrenin dokusunu anlamaya çalıştıklarını söyledi. Ayrıca Amerikalı astronotların ve uzaylı temsilcilerin bulunduğu "Mars'ın derinliklerinde bir yeraltı üssü" de dahil olmak üzere türler arasında işbirliği anlaşmaları imzalandığını ortaya çıkardı. İsrailli bilim adamına göre ABD hükümeti ile uzaylılar arasında bir anlaşma var.
E., ABD Başkanın da uzaylıların varlığından haberdar olduğunu ve şaşırtıcı bilgileri açıklamanın eşiğinde olduğunu, ancak panikleyen kitleleri önlemek için yapmaması istendiğinde bir bomba daha attı.
Bastır 2020 bir bu eksikti.
fiyat düşürdüm 500 Tl az bir pazarlık vardır
2015 Hizmet Madalyası
2016 Hizmet Madalyası
2017 Hizmet Madalyası
2018 Hizmet Madalyası
2019 Hizmet Madalyası
2020 Hizmet Madalyası
5 Yıllık Oyuncu Jetonu (14 ay sonra 10 yıllık jeton)
Altın Kan Tazısı Operasyon Jetonu
Bronz Köln Seçim Ödülü 2015
Bronz Köln Seçim Ödülü 2016
Gümüş Colombus 2016 Seçim Ödülü
Gümüş Koloşvar 2016 Seçim Ödülü
Hydra Operasyonu Mücadele Jetonu
Yaban Ateşi Operasyonu Mücadele Jetonu
Sadakat Rozeti
Steam 20 level Hesap
https://steamcommunity.com/profiles/76561198053618676/
OYUNLAR
Age of Empire II
Ark: Survival Evolved
Ark: Survival of the Fittest
Black Mesa
Black Squad
Bus Driver
COD3:MW3
CS 1.6 (2198 saat)
CS:Condition Zero
CS:condition Zero Deleted Scenes
CS:GO (2718 Saat)
The Elder Scrolls: Skyrim
The Elder Scrolls: Skyrim Special Edition
Euro Truck Simulator
Euro Truck Simulator II
Fishing Planet
Garry's Mod
GTA V (500k para) (189 saat oynanış)
H1Z1
Half Life
Half Life: Blue Shift
Half Life: Opposing Force
Just Survive
Killing Floor
Killing Floor 2
Knight Online (ne çıkarsa şansına)
Microsoft Flight Simulator: Steam Edition
Moonbase Commander
MU Legend
Paladins
Papers, Please
Payday 2
Pubg BANLI!!!!
Raft
Reflex
Rust
Rust - Staging Branch
Scania Truck Driving Simulator
Simcity 4 Deluxe
Team Fortress Classic
Total War: Medieval II - Definitive Edition
Trucks&Trailers
The Witcher: Wild Hunt
Worms Armageddon
Z1 Battle Royale
fiyat düşürdüm 500 tl az bir pazarlık vardır
Bol oyunlu Bol Madalyalı Bol Saatli CS:GO Satılık
|
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.079
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 17.093 (Bu ay: 271)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.848 (Bu hafta: 6)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor