Elektrikli araç KERS kullanımı
Merhabalar kafama takılanlar şunlar bilen bir arkadaş yardım ederse çok sevinirim pazartesi seres 3 marka 22 model bir araç alıcam kısmetse :).
Uzun yol için spor mod alıp kersi düşük mü seçmek gerekiyor ( daha az geri kazanım demek arabanın yavaşlamaması demek diye düşünüyorum)
trafikli bir sürüşte eco moda alıp kersi yüksek yaparsak tek pedal şeklinde kullanmış olup daha fazla geri kazanım sağlamış oluyoruz sanırım
kers in düşük orta yüksek olayını tam hangi modda kullanırsak daha verimli olur bu konu hakkında biraz bilgilendiirmeye ihtiyacım var :)
uzun yol için önerilen mod nedir ? :)
biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah
Merhabalar bir kanalımız var eşimle beraber video çekmeye başladık kanal daha yeni bu işi yapacak arkadaşlar için güzel bir deneyim ve tecrübe olabilir bir gelirimiz yok ama olduğunda işler tabi ki maddi anlamdada değişir ama şuanda hepimiz deneyim ve tecrübe kazanıyoruz diyelim :) kanal içeriği genelde gezi yemek komik videolar gibi şeyler oluyor. iletişim ben :)
Adobe Premier CC KASMA DONMA
Merhabalar öncelikle ne yaptığımdan bahsedeyim sonra problemlerden yardım ve öneride bulunabilirsiniz.
Iphone 14 pro max ile 4K çöznürlük 60 FPS ve HDR video çekiyorum bunlarda bir sıkıntı yok ama editleme konusuna geldiğimizde Adobe premier 2024 ile editlerken ön izleme takılıyor çıktı almaya çalıştığımda da renk patlaması oluyor çözümlerini bir türlü bulamadım.. her türlü öneriyede açığım çekimde olur edit programında olur sorunun nasıl çözüleceğiyle ilgili olur camtasia kullandım olmuyor vegas olmuyor görüntüler çok büyük diye heralde Pc özellikleri amd ryzen 2600 1050Tİ ekran kartı 8 Gb ram çözümü bulamıyorum ne yaptıysam düzelmedi :) yardım edebilecek var mı teşekkürler.
LG HT502SH Sorun yardım edermisiniz
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 512 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El