Selamlar, 2500-3000 TL bandında bir telefon almayı düşünmekteyim. Belirttiğim iki cihazın çokça videosunu izledim fakat yine de kararsız kaldım. Oyun oynayan biri değilim. iPhone 5S ten geçiş yapacağım ve kaç yıllık tel. olmasına rağmen iOS stabilliğine alıştım. O yüzden yeni telefonumda yine çok kasmasın istiyorum. Ama benim için en önemli detay kameraları. Note 8 'de Gcam vs gibi uygulamalarla çok iyi performanslar da elde edilebiliyormuş. Siz ne dersiniz bu iki telefon için. iphone 7 şıkkı da belki ikinci el değerlendirebileceğim bir şık.
Selamlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi Xiaomi Redmi Note 8 ve Note 9 Pro arasında kaldım. Note 8 Proyu ise işlemcisinden dolayı çok istemiyor gibiyim, zaten oyun filan da pek oynamam. Telefonum kasmasın yeter. Benim için önemli detaylardan bir tanesi kamera faktörü. Note 8 e Gcam vs kuruluyor sanırım öyle durumlarda var ama sizlere de danışmak istedim. Aradaki fiyat farkı nerdeyse 500 TL. Bunun yanı sıra da diğer soru işareti Hepsiburada'da 2500 bandında yenilenmiş iphone 7'ler bulunuyor. Yaklaşık 7 yıldır iphone 5s kullanıcısıyım. O yüzden iOS' e de çok alıştım ve hala ip5s in kamerasi bile tatmin ediyor ama yeni almışken tabi ki daha iyisi olsun. İphone 7 nin kamerası da oldukça kalitelidir diye düşünüyorum. Tek kuşkum hepsiburadada farklı satıcılarda satılan "Yenilenmiş" yazan iphonelar gerçekten orjinal parçalar vs'dir değil mi bilginiz var mıdır :)
Vodafone’dan Türk Telekoma (İnternet Hız)
|
İstanbul kart ikinci ve üçüncü basış
|
Aynı isimli iki kablosuz ağ (yardım)
|
|
|
|
KYK İstanbulda yedek
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 114
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.161 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar