Hangi 6600 XT ?
Arkadaşlar merhaba , şu 2 ekran kartı arasında kaldım , sizce hangisini almam daha mantıklı olur performans için ? Yardımcı olursanız çok sevinirim , teşekkürler.
Karışaltırma Linki :
5000 TL'ye Oyuncu Monitörü Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar , sizden ricam
Boyutu 31,5" / 32"
Yenileme hızı Min 165hz
Tepki Süresi Max 1ms
Çözünürlük 2560 x 1440 (2K)
Panel (Tercihen IPS ama Ghosting olmayan kaliteli bir VA'da olabilir)
Parlaklık (sanırım 350 cd/m² olanları iyi oluyor)
Kontrast Oranı (Nasıl olması gerekiyor bilmiyorum)
Renk Sayısı 16,7 Milyon
Renk Derinliği 8bit - 10bit
Bu özelliklerde bir monitör almak istiyorum , bilgisayarı sadece oyun için kullanıyorum.
Bu özellikler bandında alabileceğim en iyi monitör tavsiyelerinize ihtiyacım var , bu ay sonuna kadar almak istiyorum, şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar Amazon'da Logitech G923 az biraz da olsa indirime girmiş , almak istiyorum ve sadece PC'de kullanacağım..Fakat bunun iki ayrı versiyonu mevcut , sizce ikisinden birini seçmemin bir farkı var mı (xbox - playstation) ? Üzerlerinde bulunan tuşlarda da farklılıklar gözüme çarptı.. Yoksa bence bunu seç bu daha iyi olur gibisinden birşey fark eder mi ? Yorumlarınıza ihtiyacım var , şimdiden teşekkür ederim.
6000 TL'ye Ekran Kartı Tavsiyesi
Arkadaşlar , 6000tl'ye ekran kartı tavsiye edebilir misiniz ? Nvidia olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
İşlemcim : Ryzen 2600X
Ram : 16 GB 3200mhz
|
3200 CL16 mı? 3000 CL15'mi ?
|
Ekran Kartı Tavsiyesi
|
Oyuncu Kulaklığı Önerisi
|
Bu iki Ram'den hangisi sizce ?
|
Hangi AM4 Anakart?
|
Meslek: Maliyet Uzmanı
İlgi Alanları: Donanim,Internet,PC Oyun,müzik..
Steam ID: carpenocdem |
Battlefield 3 ID: Vecihi_Hurkus
Test Drive Unlimited 2 ID: cansipahi NBA 2K11 ID: carpenocdem Street Fighter X Tekken ID: canryu Crysis® 2 ID : carpenocdem Colin McRae DIRT 3 ID: canryu Steam ID: carpenocdem |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.481
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 18.463 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 160 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun