Bu piyasada araç alınır mı?
1 Takım Midrange 1 Takım Oval AMFİ Bağlantısı
Selamlar, yeni arac aldım ses sistemleri hakkında bilgim yok.
Arkalarda 450Watt 4 ohm 90 Rms Pioneer Oval 2 adet
Önlerde 200 Watt 4 ohm 100 Rms Forx Midrange bulunuyor.
Amfim 2000 watt 4 ohm 4 kanal 80 rms jameson amfi.
Ben bu amfinin bağlantılarını nasıl yapmalıyım? Teypten 2 Rca kablosu geliyor birde y kablo var, bir çiftini üste, bir çiftini alta random taktım nasıl takmam gerekiyor ayrıca kanal baglantıları da nasıl olmalı yardımcı olursanız makbule geçer.
206 1.4 HDI 2005 vs Palio 1.3 Multijet 2006
Selamlar, bu iki araç arasında kaldım. Siz olsanız sorunsuzluk bakımından hangi aracı tercih edersiniz.
206 1.4 HDI 2005 190.000km
Palio 1.3 Multijet 2006 190.000km
Maksimum 55.000 liraya az yakan araç önerisi
Merhabalar aracımı satıp başka birşey almaya karar verdim. Yakıt tüketimi ve az sorunlu olması tercihim, performans ikinci planda.
Citroen c3 1.4 HDİ
Seat İbiza 1.4 TDİ
Seat Cordoba 1.4 TDİ
(Palio 1.3 MJ tercih etmiyorum)
Aklımdaki dizel araçlar bunlar, bunun haricinde lpgli ya da benzinli olarak önerebileceğiniz araçlar var mı acaba? Teşekkürler
Çekicili Sigorta vs Standart Sigorta
HGS Cezası Bakiyeden Düşer Mi
Iphone Yurtİçi Kayıt Nasıl Anlaşılır Acil
Arkadaşlar Iphone 11 satın alacağım cihazın yurt içi kayıtlı olup olmadığını veya ne zaman kapanacağını nereden öğrenebilirim
Zengin kız arkadaş sorunu
Arkadaşlar merhaba 1 aylık bir ilişkim var ve aklımda bir soru var. Ben bu kızı taşıyamam napıcam. Kızın babası ankara tanınmış saygın biri mafyavari takılıyor. Bende ayda 2000 lira harçlık alan sıradan bir ögrenciyim. Ay sonu elime hiç para kalmıyor. Geçen ankaraya gittiğimde 400 lira harcadım , taksiye 80 lira verdim kız gıkını çıkarmadı. Sürekli limitsiz kredi kartıyla alışveriş yapıyor. Yanyana olduğumuz zaman imkanı yok taşıyamam o kızı. Ben onu seviyorum o da beni seviyor. Arabam var diye halim vaktim yerinde sanıyor olabilir ama durum öyle değil. Ne yapmam lazım. Bu arada kendisinin gözü paramda falan değil .
Edit : Arkadaşlar evet 2000 lira gelirli "sıradan" bir öğrenciyim hesabını altta yaptım. Burda önemli olan benim ne para aldığım değil , kıza karşı tutumumun nasıl olmasıydı. Yorumlar ona göre gelirse sevinirim
Edit2: Çözüldü. Kız arkadaşımla öylesine sohbet ederken hesap ödeme konusunu açtı. Ne kafede ne de ev alışverişimde benim ödememin kendisini rahatsız ettiğini söyledi ve bu konuda katı olduğunu belirtti .Yani aklımdaki sorun kendiliğinden halloldu
Motorda yağ kaçağı SS'li
|
Gaz kesince egzoz patlaması
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.572
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 84.777 (Bu ay: 1.465)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.041 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic