LPG Tank Değişimi
Tankı değiştirmem gerekiyor, 10 yıl doldu. Üzerinde 40 lt ince uzun silindir tank var. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum.
- Aynı tanktan taktırırsam, yeni tankın üzerinde şamandıra var mı? Yenisini mi takıyorlar, yoksa eski tanktan çıkanı mı takıyorlar?
- Simit tank taktırırsam, şamandıra durumu nasıl oluyor?
- Simit tank taktırırsam, eski silindir tankın deliklerini nasıl kapatıyorlar?
ROT AYARI
4 lastiği 2 hafta önce yeni aldım, balanslarda sorun yok. Direksiyonda 3 gün önce başlayan sol tarafa biraz kayma var. Direksiyon düz yolda tam düzgün tuttuğumda araba hafif sağ tarafa gidiyor. Cuma günü sağ ön tekerin indiğini gördüm. Havası 12 ye düşmüş, petrolde şişirdim. Sol ön lastiğe saç civatası saplanmış. Rodcuya gittim, lastiği söküp içten yama yaptı. Direksiyonu da analattım.
Rodçu, abi civata girse bile havası hemen inmez. Büyük ihtimalle 2-3 gün önce civata girmiştir, havası 3 gün içinde inmiştir. Çok düşük hava direksiyonun yamuk olmasına yol açabilir (KAMBER AÇIsı gibi birşey söyledi), büyük ihtimalle düzelir dedi. Düzelmezse sonra rot ayarı yapalım dedi.
1.Bu konudaki düşünceleriniz alabilir miyim?
2.Ön tekerler önemli, tamir edilen lastiği arka lastik ile değiştirmedim bir sorun olur mu?
LPG Yardım
|
Klima Gazı Hakkında YARDIM
|
Arıza Işığı Yardım
|
Cam Filmini Çıkarttım
|
Cam Filmi Sökme
|
Dacia POLEN FİLTRESİ
|
Cam Rüzgarlığı Nasıl Sorunsuz Sökülür?
|
Euro 5 motor LPG-Katelitik konvertör
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 194
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.917 (Bu ay: 128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası