Animal Crossing: New Horizons TÜRKÇE Yerelleştirme
Nintendonun en çok satan oyunlarından biri olan Animal Crossing: New Horizons`u Türkçeleştirme için bir uğraş içerisindeyiz
Dosya sayısı çok fazla olduğu için 20 kişilik bir çeviri ekibi kurmamız durumunda çeviriyi 1-2 ayda, günlük 5-10 dakikalık uğraşlarla tamamlayabiliriz.
Metinler excel üzerinden düzenlenecektir.
Profesyonel bir çeviri yapamayacağımızdan dolayı düzenlenmiş makine çevirisi ile anlaşılır ve oynanabilir düzeyde bir Türkçeleştirme elde etmeyi planlıyoruz.
Çeviri konusunda gönüllü olan 5 kişi bulunup, 20 kişiye ulaşmamız durumunda çeviriye başlanacaktır.
Arkadaşlar merhabalar.
Genel olarak iş için kullanacağım bir laptop bakıyorum. Bütçem 10K civarında. Oyun oynamayı düşünmüyorum.
Gözüme şu ürün çarptı. Tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler.
Araca multimedia taktırdım. Yandex ve google haritalara girdiğimde konumumu bul dediğimde beni bazen Ankara Esenboğa havaalanında gösteriyor. Acaba gps alıcısı mı zayıf kalıyor?
Alıcıyı multimedia ekranının arka kısmındaki metal kısma yapıştırdım. Camın önünde olması ile ön konsolun içinde gizli olması alıcı olarak bir fark oluşturur mu sizce?
Rogue Hers Ruins Of Tasos
Çeviri Durumu %100
2190 Paragraftan
2190 Paragraf Çevrildi.
Şuan test aşamasındadır.
Öncelikle oyunla ilgili tüm yedeklerinizi almayı unutmayın!!!
Kurulum için klasörü oyunun kurulu olduğu yere atın. Oyun içinden dili İspanyolca olarak seçin.
Türkçe Karakter Desteği Mevcut Değildir. Ama Ç/ç, Ö/ö, Ü/ü, İ harflerini desteklemektedir.
Bazı kısımlarda çevirinin daha hızlı tamamlanabilmesi için Google Translate kullanılmıştır.
Görseller test aşamasında olan çeviriye aittir.
Yazım hataları vs olabilir.
Silinsin
.
Silinsin.
Silinsin
Merhabalar.
Bildiğiniz üzere Lego oyunlarda Türkçe dil seçeneği mevcut değil.
Kendim daha öncesinde The Lego Movie 2 türkçeleştirme çalışmasında bulunmuştum. Yaklaşık 7-8k metin bulunmaktaydı. Tek kişi ile çeviri 3 ay gibi bir zaman almıştı.
Şuanda The LEGO Ninjago Movie Video Game 'in çevirisi ile uğraşmaktayım.
LEGO Marvel's Avengers
LEGO Marvel Super Heroes
LEGO Marvel Super Heroes 2
LEGO Dc Super Villains
Ve birkaç oyunun dil dosyaları v türkçe dil destekli font dosyaları elimde mevcut.
Çeviri konusunda yardımcı olabilecek gönüllü arkadaşlar aramaktayım.
Çeviri için gerekli olan tek şey sadece ve sadece zaman ayırabilmek.
Çünkü lego oyunlarda 9-10 civarında dil desteği mevcut.
Google çeviri veya bing çeviri ile sadece text dosyası üzerinden çeviri yapabilirsiniz.
Çünkü İngilizce cümledeki anlayamadığınız kısımları fransızca, italyanca, ispanyolca, almanca vs diller üzerinden makine çevirisi yaparak cümlede anlatılmak isteneni rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Çeviri konusunda yardımcı olmak isteyen olursa istediği oyunun dil dosyalasını excel formatında atabilirim.
Test aşaması tam olarak tamamlanmamış olsa da oynamak isteyenler için türkçe yamayı burada paylaşıyorum.
TEKNİK BİLGİ YETERSİZLİĞİ NEDENİYLE MAALESEF YAMA SADECE KORSAN OYUNDA ÇALIŞMAKTADIR. EXE MEVCUT DEĞİLDİR.
!!!!YEDEKLEMEYİ KENDİNİZ YAPMALISINIZ!!!!
YAMANIN ÇALIŞABİLMESİ İÇİN "LEGO MOVİE 2 VİDEOGAME FİTGİRL" VERSİYONUNU İNDİRMENİZ GEREKMETEDİR.
https://disk.yandex.com.tr/d/kP0XK_Vr4krJ4w
Alıntı
metni:Lego Super Villians, Lego Ninjago, Lego Super Heros, Lego Marvel oyunlarının türkçe çevirileri tamamen makine çevirisi olarak tamamlanmıştır lakin test aşamasında bile olmadığından şimdilik bu oyunların yamalarının paylaşımı yapılmayacaktır.
The LEGO Movie 2 Videogame
Çeviri Durumu %100
7215 Paragraftan
7215 Paragraf Çevrildi.
Türkçe Karakter Desteği Mevcuttur
Çeviride filmde ve ilk oynunda kullanılan terimler kullanılmaya çalışılmıştır.
Bazı kısımlarda çevirinin daha hızlı tamamlanabilmesi için Google Translate kullanılmıştır.
Görseller test aşamasında olan çeviriye aittir.
Yazım hataları vs olabilir.
Merhabalar
Ttnet 50 mbit tarife için f/p bir modem aramaktayım.
İlk seçenek olarak ttnetin ayda 8 tlye sunduğu modem var.
Marka vs belli değilmiş. Onun yerine dışarıdan bir modem almak daha mantıklı geldiği için sizden tavsiye almak istedim.
400 TL civarlarında çekim alanı ve oyunlarda düşük ping olarak, alabileceğim f/p modem olarak neyi tercih etmeliyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
Zalman ve FSP Psu (Tavsiye İstek)
Merhabalar
Msi b450m pro m2 - ryzen 5 2600 - rx 460 lı bir kasa kullanmaktayım.
12v kanalından 250w veren kalitesiz bir psu ile kullanıyorum
Yeni bir psu almayı düşünüyorum.
Üç ürün arasında kaldım.
https://www.incehesap.com/zalman-wattgiga-k550w-zm550-gvii-550w-power-supply-fiyati-45899/
Uzun süreli kullanım ve fan sesi açısından hangisi daha avantajlıdır sizce?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.288
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 21.068 (Bu ay: 586)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 222 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar