Uzaktan IP ağ takip için program
Herkese Merhaba,
Uzaktan IP lerin durumu sinyalleri ve her hangi bir sorunu takip edebileceğim alt yapıda olan durumu arızaları takip edebileceğim önerebileceğiniz bir tool var mı ?
Bu konuda çok sorun yaşıyorum kullandığım local ağ ve server tarafında haberleşme sağladığım cihazlarda ani kopmalar ve ardından kendi kendine düzelmeler yaşıyorum.
Bunun kaynağını bulamıyorum. Bu yüzden takip edebileceğim bir tool varsa önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.
Raspberry Pi otomatik veri gönderilmesi
Herkese merhaba,
Yapmak istediğim proje konusunda bilgili arkadaşlardan yol göstermesini rica edeceğim.
Projem şu şekildedir Rasp içerisinde tuttuğum veriyi bu Excel tablosu olabilir örnek olarak ben rasp e uzaktan mail veya başka bir platformdan örneğin Güncel veri mesajını gönderdiğimde
kayıtlı tuttuğu veriyi bana mail atmasını istiyorum.
Bunu yapabilmek mümkün mü? Mümkünse nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
Philips 242V8A 23.8" vs Asus, 23,8 Va24Ehe
Herkese merhaba arkadaşlar
bin tl bütçem var ve bu iki monitör arasında kararsız kaldım kullanan veya daha iyisi budur diyebileceğiniz bir monitör var ise önerilerinize açığım
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi Günler
LCD Monitörüm kapanıyor
Herkese merhaba
philips marka LCD monitöre (190WV7CS/00) sahibim. Monitörümü uzun zamandır kullanıyorum fakat monitörüm artık biraz kullanımın sonuda kendini kapatıyor fakat yeşil ışığı halen yanıyor. Monitörü düğmesinden aç kapa yaptığımda floresanlarını maksimumda açıp tekrar kapanıyor. İnternete baktığımda kondansatörleri kontrol etmem gerektiğini anladım ve söktüm fakat şişmiş göremedim. Sorunun neden kaynaklı olabilir. Nereye bakıp bu problemi çözebilirim. Yeni monitör almak istiyorum fakat bütçem yetersiz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Aerocool Cylon PSU alınır mı ?
|
YouTube hakkında bir soru
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.675 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware