Oppo find x7 ultra Türkçe için yardım
Sitem Yenileme İçin Yardım Lütfen
Arkadaşlar merhaba 5 yıllık sistemimi yenileme zamanı geldi.
Samsung g7 32" 240 hz 2k Monitör
i7 9700k Maximus xi formula
G-Skill Trident Z 32 gb (4x8 3200 mhz.) ddr4 ram kullanıyordum.
Ekran kartını 2 yıl önce yenilemiştim 6900xt almıştım ama onuda yeniliyorum.
Monitörü satıp samsung oled g9 49" 2k 240 hz ye geçtim.
Ekran kartını satıp Yenileme işlemine vatandan msi rtx 4080 suprime x ile devam ettim. (Aslında hedefimde rog sistem vardı ama fiyat 42binde olunca fırsatı kaçırmak istemedim.)
Marka ve görsellik takıntım var. Aslında asusçuyum ama Fiyat/performans için marka takıntımı herzaman yenebilirim. Görsellik yinede önemli. Başlangıç seviyesi anakartlar ve ramler ilgimi çekmiyor.
Sizden ricam Hem görselliği hoş hemde fiyat/performans gözeterek bana rtx 4080 suprim x yanına güzel bir anakart işlemci ram kombosu önermeniz. Amd intel farketmez.
Tamamen oyun ve görsellik odaklı olacak.
Kasa Rog hyperion. PSU Rog thor 850w ile devam edeceğim.
Şimdiden teşekkürler.
10-12k arası telefon tavsiyesi lutfen
arkadaşlar yurt dışı realme gt2 pro almayı düşünüyorum. 10k ya gelecek bana. max 12k ya kadar çıkabilirim. ikinci el direnc kayıtlı vs farketmez. guncel cihaz bakıyorum tasarım kamera batarya ekran önemli. ikinci telefon olarak kullanıcam. oyun oynamıycam.
Bikaç gün önce hatırı sayılır bir meblaya itopya .com dan baya büyük bir mousepad aldım.
Mousepad dün teslim edildi akşam işten gelince kurdum toplam en fazla 10 dakika kutusundan çıkmıştır. İstediğim gibi durmadı masamın üzerinde bugün gündüz mesai saatleri içinde aradım beyefendileri mousepad hijyen sebebi ile iade olmazmış
Arkadaşlar soruyorum içinizde mousepadi yalayan yada iç çamaşırı yerine kullanan var mı ?
Direk vicuda temas eden kıyafetleri bile iade edebiliyorsun ama bu şark kurnazları hijyen sebebi ile mousepadi iade almıyorlarmış.
Şaka gibi ama mallık bende biliyorum amazon varken neden bu butik firmalara 3 kuruş düşük fiyat diye gidersi ki. Başka insanlara ibret olsun teşekkürler itopya...
50" TV Tavsiyesi Lütfen
Arkadaşlar merhaba. İkinci el PS4 pro edindim. şimdi odama ikinci bir TV almak istiyorum. Salonda Samsung 65ru7100 tv sahibiyim. onda denedim o tv nin performansından memnunum. Bütçem 4000tl civarı 50" boyut benim için yeterli. Marka takıntım yok. Konsol - PC ve ip tv odaklı kullanım için Bana önerebileceğinin Fiyat / Performans televizyon tercihlerinizi rica ederim. Şimdiden teşekkürler.
PUBG CRASH SORUNUM VAR ÇÖZÜM BİLEN ANLAYAN VAR İSE BERİ GELSİN
|
Beyerdynamic DT 990 Pro mu AKG K702 mi yardım lütfen.
|
İkinci ekrana görüntü taşıma işi için yardım
|
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.573
İkinci El Bölümü Mesajları: 137
Konularının görüntülenme sayısı: 26.372 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.420 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol