İthalatçı Garantili İphone 15 Pro Alınır mı Çok İyi Fiyat
Merhaba,
İthalatçı garantili iphone 15 pro alınır mı bir sorun yaratır mı ?
Aşağıdaki ürünün fiyatı çok uygun
XİAOMİ MOP2 PRO VS 360 S10
İki ürününde linkini aşağıya koyuyorum, sizce hangisi daha avantajlı ?
Veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka modellerede açığım.
HANGİ TELEFON
Merhaba,
A71 kullanıcısıyım f/p oranı yüksek kamerası iyi beni uzun süre götürecek bir telefon almak istiyorum. İphone 13 e bütçem yetmiyor, max 25-26k bütçelere çıkabiliyorum s23 sanırım bu fiyat bandının en iyi telefonu ama gerek var mı sizce ? s20 fe- 21fe-s22 arasında da çok bir fark deniliyor fiyattan ziyade parasının ederi uzun süre götürebilecek telefon tavsiye edebilir misiniz ?
Merhaba Arkadaşlar,
Bu başlıkta geçirdiğim kaza hakkında 2 soru sormak istiyorum size.
İş çıkışı sol iki kapı arasından darbe aldım ve aracımı savurarak döndürdü. Ana yol vuran aracın diye geçiyor ve bu yüzden %100 hatalı ben bulundum. Ama 4 yoldu ve ikimizde düz kendi istikametimizde gitmekteyiz. Vuran araç çok hızlı geliyordu ve kendi sağ şeridinde vurmadı bana yolun tamamen ortasında net bir şekilde görüp vurdu. Ben yeşil okla gösterdiğim yönden gelmekteyim, vuran araç mavi okla gösterdiğim yönden gelmekte ve beni ters döndürmekte bu yolun ortasında ve arkama doğru vurduğunu kanıtlamıyor mu bunu anlayamamış olabilirler mi sizce ?Buna mahkeme yoluyla itiraz ederek sizce düzelttirebilir miyim ?
Diğer meseleyse sizce marşpiyel ve arka kapı düzeltilebilir mi yüzde yüz değişmesi mi lazım ? Ustaya kazıklanmak istemiyorum piyasasını biliyor musunzu parçaların ? Citroende sıfır arka kapı 5900 ön kapın 8800, marpiyel 8500, orta direk 5900.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.049 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic