Merkezi yatay gecis
Merhaba ben merkezi yatay gecis yaparak ituye gectim fakat gerek psikolojik problemlerim gerekse maddi durumlardan dolayi eski okuluma geri donmek istiyorum. Eski okulumda da yuzde yuz ingilizce bolume kayitliydim. Toplamda iki yil hazirlik okudum ve o sekilde gecmistim. Simdi geri donersem hazirlik okuma sansim yok buyuk ihtimal hazirliktan gecemeyecegim bu durumda okulla ilisigim kesilip turkce bolume gecme sansim var mi? Bu seytani plani neden yaptjn diye sormayin cunku ilk on binde olup tip yazmadigim kafami bilmem napayim. Simdi de oturup sinava hazirlanmak zor geliyor. Bilenler yardimci olabilir mi lutfen?
Ssd degistirme
Merhabalar kasali bilgisayarda ssd var ama yavas kaliyor onu degistirip ssd takmak istiyorum fakat windows nasil kuracagim. Cd bolumu yok ve ben hic usb ile kurmafim. Usb ile microsoftun kendi uygulamasindan windows indirdim ssdyi taktiktan sonra usbyi taktim bios ayarlarindan degistirdim ama yeniden baslattigimda windows isareti geliyor fakat windows kurulumu baslamiyor. Acaba ssdyi takmadan once ayni sekilde o uygulamadan windows indirsem ssdye cunku ssdyi harici yapabiliyorum, sonra eski ssdyi cikarip yerine yenisini taksam olur mu?
Numara degisikligi
|
|
Istanbula ilk kez gidiyorum yardim
|
Turkey2 sv takım arkadaşı
|
|
Tercih yapıp gitmeyenler
|
Ek tercihler hakkında
|
Ek yerleştirmeler
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 227
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 5.086 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar