6700 XT 2 uzun 1 kısa bip
İyi akşamlar. Sistemimde ryzen 7 2700 ve 1660ti takılıydı. Sapphire 6700 xt aldım. Bilgisayara taktığımda herhangi bi sıkıntısı yoktu. Ardından darboğaz yapıyor diye Ryzen 5 5600X ile işlemcimi güncelledim taktım. Bilgisayarı açtığımda 1 uzun 2 kısa bip ses geliyor. Ama bilgisayar normal bir şekilde çalışıyor. Formatladım ram'leri çıkarıp taktım ekran kartını çıkarıp taktım yine de ses gitmiyor. Eski kartım 1660ti ı denedim bip sesi gelmiyo. Yazılımsal bir sıkıntısı olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum
Mi Stick garanti ile ilgili;
Merhabalar. Yaklaşık 1-1.5 sene önce Amazon'dan 210 liraya mi stick aldım. Geçen hafta durduk yere bozuldu mi ekranından ileri gitmiyordu. Servis sağlayıcısı Güncel dijital'e yolladım. Bugün geri aradılar, biz tamir edemedik parasını iade edelim diyorlar. Bana şuan iade edeceğiniz miktar yarı parasını bile karşılamıyor dedim. Bz garanti süresini doldururuz ürün gelmezse fatura bedelini iade ederiz dediler. Rezillikten başka bişey değil. Böyle bişeyle karşılaşan var mı? yardımlarınızı bekliyorum
Tosla 2 aydır paramı vermiyor..
Arkadaşlar banka kartımdan Tosla'ya ardı ardına 2 işlem yaptım 2. işlemde 2500 lira paramı yuttu 4 temmuzdan beri parayı geri vermedi. Her aradığımda aciliyetinizi belirttim diyip geçiştiriyolar. 2 ayı geçti cimer'e de yazdım saygılarımızla diye bi cevap yazıp yollamış cimer. Delirmek üzereyim resmen hırsızlık bu paramı çaldılar. Şurda birinin parasını alsak ertesi gün silahla kapımıza dayanır.. Ne yapabilirim böyle bi çaresizlikle karşılaşan oldu mu bugüne kadar??
A52 vs S20 FE
arkadaşlar kız arkadaşıma telefon alacağım. Poco x3 pro almak istiyordum fakat tasarımı hiç hoşuna gitmedi. A52 çok hoşuna gidiyor malum o da 4200 lira civarlarında. S20 FE ise 4800 TL şuan itibariyle. Size sorum aradaki 600 lira farka değer mi? S20 Fe işlemcisi kamerası çok daha iyi ama exynos oluşu beni biraz düşündürüyor. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.
Vectra B blok çatlağı;
Arkadaşlar aracımda sızıntı şeklinde su kaçağı olduğu için antifiriz koymuyordum. Yaşadığım yer de genelde eksilere inen bi şehir değil. Geçenlerde sağlam bi soğuk yaptı ve su donmuş blok çatlamış. Çıkma bloklara bakıyorum yarım motor 6000 lira civarında. Araştırdığımda kaynak yapılabildiğini gördüm. Bu uzun vadeli bir çözüm olur mu ? Sağlıklı mıdır? Yoksa paraya kıyıp temiz çıkma alt blok mu bulmalıyım ?Yardımlarınızı bekliyorum...
Renault 11 marş sorunu;
aracım Renault 11 1988 model. Aracı lpg'de bıraktığımda soğuduktan sonra marş almıyor. Marşı çevirdiğimde hafif titriyor ama asla çalışmıyor. En az 40-45 dk denemem gerekiyor. Ama aracı benzinde bırakıp ertesi gün çalıştırdığımda hemen marş alıyor araç çalışıyor. Her seferinde aracı park etmeden benzine alıp çalıştırdıktan sonra tekrar gaza alıyorum. Ankara'da bir usta gaz beyninden(regülatör) kaynaklanabileceğini söyledi. Böyle bi problemle karşılaşan veya bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler..
Teyp tavsiyesi;
Merhabalar. Aracıma bluetoothlu oto teyp almak istiyorum.
PIONEER MVH-S325BT
SONY DSX-A416BT
bu 2 model arasında kaldım. Aşağı yukarı aynı fiyattalar. Sony 40 lira daha ucuz. Öyle amfilik aşırı güçlü bi sistemim yok zaten. Bluetooth bağlantısı kaliteli olsun çıkışı iyi olsun gibi gibi.. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler
Mi Note 10 Lite ekran sorunu
İyi günler. Babam Mi note 10 lite kullanıyor. Zoom'da online ders verirken sanırım led yanığı olmuş. Zoomdan çıkıp başka uygulamalara yada menüde dolaşırken arkada silik bir şekilde zoom'un uygulaması gözüküyor. Durduk yere oldu. Parlaklığı da hiç %75'in üstüne çıkarmaz. Çözümü var mıdır garantiye mi yollamak gerekiyor illa.. Teşekkürler
Bluetooth kulaklık sorunu
İyi günler.
Bende TaoTronics SoundLiberty 53 bluetooth kulaklık var. iPhone 11'de sesi çok net çok yüksek çıkardı, Note 9S' e geçiş yaptım fakat sesi inanılmaz azaldı full ses açıkken iphone'da kullandığım halinin yarısı yükseklikte çıkıyor. Hanede note 10 lite var o telefonda da aynı şekilde sesi çok az çıkıyor. geliştirici seçeneklerinde blueooth a2dp donanım yükünü devre dışı bırak diye bi sekme var onu da devre dışı bıraktım ama ses halen çok kısık. Yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
Yolculuk ile ilgili;
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 659
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 17.268 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 310 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar