Airfryer önerisi
Aklımda birkaç airfryer modeli var fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür artıları eksileri konusunda bilgim yok bilgisi olanı ve farklı önerisi olanları dinlemek isterim
Aklımdaki modelleri almayı düşündüğümü başa yazarak aşağıya bırakıyorum,
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L (MAF10)
Philips HD9867/90
Philips HD9650/90
Önerdiğiniz airfryerlara ek olarak harici satılan aksesuarlarını da bırakabilirseniz onlarla birlikte almak istiyorum.
Aklımdaki modelleri aşağıya koyacağım onun dışında (el boyutu benim için önemli değil) delikli olabilir düz olabilir her modeli önerebilirsiniz, DeathAdder önermeyin yeterli.
HK Gaming Mira S (2.el 0 kutu düşünüyorum)
Steelseries Sensei Ten
ASUS ROG Keris
Razer Viper Mini
Steelseries Rival 3
6000 TL'ye Kadar Telefon önerisi
Sony Xperia Z5 kullanıcısıyım artık telefonumu değiştirmek istiyorum,
Bütçem 6000 TL ye kadar çıkabilecek seviyede
Belirttiğim bütçede genelde ikinci el telefonlar ve kayıt yapılmamış yurt dışı telefonlar oluyor bu yüzden önerilerinizi ikinci el ve kayıt yapılmamış şekilde de yapabilirsiniz çözümü olduktan sonra kayıtsız telefon önerisine hayır diyemiyorum malum şartlardan dolayı.
+Sosyal medyayı aktif kullanıyorum
+Kamerayı güzel bi yer mekan gördüğümde çıkarıp çekmeyi seviyorum, kamera özelliği bilmem ois felan sadece çektiğimde fotoğrafa baktığımda renk-kalite olarak benim pişman etmemeli.
+Oyun oynayan insan değilim pubg felan uğraşamam fakat küçük boyutlu oyunları arada indirir oynarım canım sıkıldıkça da girmeye devam ederim.
+Bataryada çok problem çekiyorum kullandığım cihazda alacağım cihaz yoğun kullanıma göre 1 günü rahat çıkarsın yeterli.
+RAM için, arka planda çalışan uygulamalar yüklüyorum genelde telefon bu uygulamalara rağmen kasmamalı.
bu şekilde kullanıyorum cihazlarımı öneriler bu yukarıdaki gibi yapılırsa sevinirim, aklıma gelen bir kullanma özelliğim olursa yukarıya eklemeler yaparım.
Düşündüğüm telefonlar
+Samsung A52s 5G
+Poco X3 PRO 256/8
+S20 FE (sadece düşündüm dahası olmadı)
+Redmi Note 10 Pro 128/8
+Redmi Note 9 Pro 128/6
Satılık item-bıçaklar
Elimden çıkarmak istediğim 3 skin var. (2 Bıçak, 1 AWP asiimov)
Flip Knife|Black Laminate https://steamcommunity.com/id/mach1n/inventory/#730_2_18192921449 (Floatına göre temiz gözüküyor her tarafını inceleyebilirsiniz FN looking)
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Huntsman Knife|Slaughter https://steamcommunity.com/id/mach1n/inventory/#730_2_17278754542 (Floatı yine düşük ve temiz. Ek olarak buglı skindir. Yabancı koleksiyonculara ulaşacak vaktim olmadığı için elimden çıkarıyorum. Buglu yeri bıçağın sırt kısmında beyaz bir opaklık vardır)
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.AWP|Asiimov https://steamcommunity.com/id/mach1n/inventory/#730_2_9418963434 (Floatı tertemiz herhangi bir aşınma yoktur piyasada daha düşük float bulabilirsiniz fakat bu temizlikte bulmanız zor)
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bug ile ilgili eski video bu videoda bug yok video hatırladğım kadarıyla 5 yıl önce felan olması lazım.
Fotoğraf ise şu anki hali bıçak aynı bıçak fakat nasıl olduysa skin şu anda buglı
Fiyatlar
Huntsman Knife|Slaughter 2000TL
Flip Knife|Black Laminate 1150TL
AWP|Asiimov 700TL
Öncelikle merhabalar İnternetçi Abiler (:
Yakın zamanda sitemize TTNET fiber altyapı(FTTH) geldi. Fakat malumunuz ttnetteki fiyatlar veya diğer firmalardaki fiyatlar hıza göre çok fahiş bir fiyatlandırma politikasını seyretmekte.
TTNET fiberi hangi firmaların kullanabildiği bir konuda yazıyor forumda, ilgimi çeken tek firma millenicom şu anlık. Bu firmayı kullanan üyeler umarım denk gelip konuya girmiştir.
Online oyun çok oynuyorum ve yaklaşık 3 senedir ping-loss problemi çekmekteyim(fiberde değil). CS oynayanlar bilir faceitte 10 level olmak için ping sabitliği çok önemlidir. Ben pingli bir şekilde 10 levele çıkabildim fakat bu işten para kazanmak için sabit pingli bir internete ihtiyacım var.
Millenicom CGN ip veriyor tarzı çok konu okudum bu yüzden kullanan arkadaşlarımız bana fikir verebilirse memnun olurum.
Fiyat konusunda ise Millenicom 100DW-8UP veriyor ttnette alabileceğim paket ise 35mbitlik paket.
Daha önce tecrübe etmiş kişilerden her türlü fikir ve görüşe açığım. Tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum, teşekkürler.
Konuyu açıp fikir alma sebebim ping sıkıntısı yaşamamak için. Yaşadığım sıkıntıların bir kısmını youtube a upload etmiştim buradan göz atabilirsiniz. https://www.youtube.com/playlist?list=PLRFzf7s_G9uL1BC8k8j3l49aSvBih_1Cq
Cloud 2 için jak sorunu
|
Belirttiğim Türde CAT6 Satıcısı Arıyorum
|
500TL Bütçe Kulaklık Tavsiyesi
|
6000 TL bütçeye sistem önerisi
|
Xperia Z5 Premium için LineageOS
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 204
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 15.557 (Bu ay: 176)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware