Konut kredisiyle ev alan hissedarın kira hakkı
Soruldu mu bilmiyorum ama Googlelayınca çok bişey bulamadım. Bir arkadaşımla sene başlarında ortak bir daire satın aldık. Hissenin yarısına arkadaşımın parası yetiyordu onun için yarısını direk karşılayabildi, ancak benim elimde diğer yarı için yeterince para yoktu ve bu yüzden kredi almak zorunda kaldım. Daha sonra evi kiraya verdik, kirayı hisseden dolayı bölüşmek gerekirken arkadaş öbür hissedarın banka olduğunu, benim kiradan payıma düşeni ancak borcum bitince alabileceğimi söyledi, inanmazsan da bankaya sor dedi. Böyle birşey gerçekten mümkün mü, kira alabilmem için borcun bitmesi mi gerek hakikaten? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Telefon hattı kısa devre yapabilir mi
İnternet bağlamak üzere başvurdum, telefon hattınızda kısa devre olmuş dediler, yaptırmak için de elektrikçi tuttum 250 tl gibi para istedi, bu ücret normal mi yoksa kazık mı yedim içimde bir kurt var bununla ilgili. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Telefon hattı kısa devre yapabilir mi
İnternet bağlamak üzere başvurdum, telefon hattınızda kısa devre olmuş dediler, yaptırmak için de elektrikçi tuttum 250 tl gibi para istedi, bu ücret normal mi yoksa kazık mı yedim içimde bir kurt var bununla ilgili. Cevaplar için şimdiden tşk..
|
Okul bitince tecil geri çekilir mi?
|
Kursa gitmeden yazılımcı olmak?
|
Marmara üni mesleki değerlendirme sınavı
|
Analyst/Developer/Tester/QA
|
Analyst mi Developer mı Tester mı?
|
Dizi listeleme deneme
|
Any way the wind blows... |
------------------------------------------------------- Eski imza 2: ALİMİN HER KELAMI LALE SÜMBÜL İNCİDİR, CAHİLİN HER KELAMI DAİMA CAN İNCİDİR ------------------------------------------------------- Eski imza: Özgür yazılım korsandan daha iyidir. Özgür yazılım al, korsanlara prim verme. Özgür yazılım cildinizi besler, vücudunuzdaki sindirimi kolaylaştırır, böylece yeni güne daha güzel b... Tamam tamam sustum, ama nolur açık kaynağı destekleyin. |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 132
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.123 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar