Macbook air in fiyatı bir çok yerde indirimde. 13k şuan hatta amazon 12.9k. Yalnız bu 8gb ram olan versiyonu. Normalde ben 16 isterdim ama indirimi görünce bi düşündüm. 4k fark oluyor arada. Sizce 8gb ram yeter mi? 4-5yıl kullanacağım, bilgisayar mühendisliği için yeter mi? Vscode ve chrome kullanacağım ekstra bir şey yok. Sizce yeter mi 8 yoksa başka alternatiflere mi yönelmeliyim.
yazılım için bilgisayar bakıyorum. Bilgisayar mühendisliği için 4yıl götürecek bir bilgisayar lazım. Taşınabilir olması ve Oled ekran olmasından dolayı bu modele karar verdim. Şimdi sorum i5+8gb ram mi yoksa Ryzen5+16gb ram mi? bütçem maks bu kadar. Yazılım, programlama için hangisi daha iyi olur.
Mac os Sistemi nasıl? Kullananlar bakabilir mi?
Uzun süre sıkıntısız kullanacağım hafif ve kaliteli bir bilgisayar istiyorum. Hiç Mac kullanmadım, işletim sistemi nasıl? Kısıtlayıcı mı? Windows kadar özgür mü? paralı uygulamaları parasız kullanabilir miyim aynı şekilde. Yaklaşık 1 aydır iphone kullanıyorum ve androide göre kısıtlıyor. Bazı yerlerden video indirmek bile sıkıntı oluyor. Macos sistemi de böylemi yoksa Windows gibi mi. Programlama için ve ders için kullanacağım. Air düşünüyorum. Kolay taşıma açısından ve malzeme kalitesi olarak iyi bayağı.
Asus'un çıkardığı oled ekranlı bilgisayarlar dikkatimi çekti. Kullanan var mı, daha iyi olduğu söyleniyor. Hatta benim için çok önemli olan göz yorgunluğunu azalttığını da gördüm. Tavsiye eder misiniz kullanan var mı daha önceden yoksa aynı modelin IPS olanını mı almalıyım. Programlama için alıyorum. Kod vs yazacağım ve videolar izlerim.
https://www.hepsiburada.com/asus-zenbook-oled-ux325ja-kg285-intel-core-i5-1035g4-8gb-512gb-ssd-freedos-13-3-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000H2CVK
Programlama yapmak için bilgisayar arıyorum. En önemli özelliği ekranı tabi ki. Gaming bir bilgisayar almayı düşünüyorum ancak oyuna zaman da harcamak istemiyorum. Programlama için nasıl bir bilgisayar almalıyım, uzun saatler gözleri yormayacak bir şey olması lazım. Şu ikisi arasında kaldım, biliyorum aynı sınıf kesinlikle değiller ama kullanışlılık ve fiyat açısından hangisi daha iyi olur. Birde şu aralar evde kullanacağım ancak daha sonradan okula vs götürme durumum olabilir 2 sene sonra falan. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
Iphone 11 alınır mı
Aslında 12 istiyordum ama son güncel fiyatları görünce çok kafam karıştı. 11 şuan 7200 küsür 64gb için. 12 ise 10400 hb de. Sizce hala 11 alınır mı
Ekran menteşesi kırıldı ve ekran açıldı
1 yıllık Acer bilgisayarımın dün akşam sağ ekran menteşesi kırıldı ve ekran sağ tarafta ayrıldı. Daha önce servis tecrübesi olan var mı. Ne olur bunun sonu. Çok kalitesizmiş bu ya, aldığımdan beri hiç darbe almadı, düz zeminde kullanmaya dikkat ettik. Neden böyle oldu ki.
İkinci el iphone almak
Arkadaşım iphone 11 satıyor. 5 aylık telefon, tanıdık olmasa ve temiz olduğunu bilmesem almam zaten. Benim merak ettiğim, o telefonu bir İnternet sitesinden aldı. Ve bizim arkamızdaki alışverişin bir prosedürü gerekli mi. Direkt parayı verip almak şeklindeki alışveriş güvenli mi. İleride sorun çıkarır mı
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.706 (Bu ay: 782)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar