İos uyumlu akıllı saat önerisi
Merhabalar ;
İos uyumlu önerebileceğiniz bir akıllı saat var mı ?
Apple watchlara bakıyorum 44mm olanlara en ucuz 6700 tl .
Maksimum 3000tlye kadar hangi saati önerirsiniz ?
Ne kadar ucuz olursa benim için o kadar iyi . İstediğim özellikler şarjı en az 2 gün dayansın , Whatsapp vb uygulamalardan bildirim gelsin ve saat üzerinden aramaları cevaplayıp konuşabileyim .
Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim .
Honda jazz 2004 1.4 ls otomatik önerir misiniz ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-otomotik-honda-jazz-1002256873/detay/
Merhabalar şu ana kadar hep manuel araç kullandım . Eşimin de sürebilmesi için honda jazz almayı düşünüyorum . Piyasa çok arttığı için ne yazıkki fiyat olarak en uygun linkteki aracı bulabildim . 149a bırakacak . Sizce mantıklı mı ? Otomatiğinde bir sıkıntı yaşar mıyım ? Alır almaz bakıma sokacağım . Araç 200bin km'yi geçmiş . Neleri kesin baktırıp değiştirmem lazım ve tahmini ne kadar tutar ? Ankarada bildiğiniz güvenilir servis var mı ?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim .
Macbook pro 2016 usb-c to ethernet kablosu
Merhabalar
Macbook 2016 pro için usb c - ethernet dönüştürücü kablo önerisinde bulunabilir misiniz ?
Apple'ın kendi dönüştürücüsü çok pahalı 529 tl
şimdiden çok teşekkür ederim
MacBook Pro 2012 Mid Bluetooth kulaklık sorunu
Herkese merhaba ;
Macbook konusunda daha yeniyim . Elimde MacBook Pro 2012 mid var .
Bluetooth kulaklıkla bağlanınca sorun yaşıyorum . Macbook hakkında da çok bilgi sahibi olamadığım için çözemedim .
Sony WH-CH500 bluetooth kulaklığım var . Kulaklıkta hiçbir sorun yok . Çünkü telefonumda da Asus laptopumda da sorunsuz kullanıyorum .
Bootcample yüklü olan windows 10da da sorunsuz bir şekilde kulaklığı kullanabiliyorum .
Sorunum kulaklığa bağlandığımda video ya da spotifyda şarkı açınca ara ara kesiklikler oluşuyor . Bazen de ses 1 2 saniye gidip ardından hızlı konuşma şeklinde bir anda geliyor . 10.15.7 macOS Catalina sürümü mevcut .
Sorunumun çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .
Şimdiden teşekkür ederim .
|
|
|
|
Asus k555l ssd ve hdd caddy önerisi
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 10.481 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar