![onbaşı](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
ben gerçekten kendimi bir politikacı olarak yetiştirmek istiyorum . gündelik siyasetçi değilde bir devlet adamı olmak daha yapıcı bir politika izlemeyi planlıyorum . şuan 22 yaşındayım meslek lisesi mezunuyum kurumsal bir şirkette teknisyenlik yapıyorum . gerçekten ülkenin yönetim kadrosuna kadar yükselmek gibi bir planım var . bunu nasıl yapabilirim . . İyi bir devlet adami olunca yapacak planlarim var
merhaba arkadaşlar ben yabancı bir kızla evlenmeyi düşünüyorum . benim bi kazak kız arkadaş var belki onunla ciddi sevgili olurum . düğün masrafıdır oraya git gel masrafı ne kadar olur vizedir pasaporttur ne kadar tutar toplam . aylık gelirimin ne kadar olması lazım
nasıl uygun uçak bileti bulurum ?
merhaba arkadaşlar bu yıl eylül ayında kazakistan/shimkente gideceğim uçak biletleri neden bu kadar pahalı . nasıl uygun fiyatlı uçak bileti bulurum . gidiş dönüş .
düşük bütçeli yatırım projeleri
merhaba arkadaşlar 2025 yılında askere gideceğim . askere gidene kadar ufak ufak yatırım yapmak istiyorum . proje olur daha farklı şeyler olur . kripto paralar hariç: aylık 3300 maaşım var . sanal projelerede açığım . kripto paralar hariç onlara yatırım yapıyorum
eren1234 |
eren1234 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 10.165 (Bu ay: 286)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)