14700k için ram
Öncelikle herkese merhabalar. Pc upgrade için parçaları topluyordum. 14700k işlemci anakart ve soğutucusunu temin ettim. Diğer parçalar elimde mevcut. Ddr5 ram de sipariş etmiştim 27 ekimde amazon germanyden. Ancak 10 gün boyunca yollamadılar. İptal edip başka ram sipariş ettim onu da yollamadılar. Yine iptal ettim. Her şeyi tamamladım ram bekliyorum. 5600 mhz 4x32gb ram almıştım. Uyumsuzluk olur korkusuyla intelin sitesinde yazdığı üzere 5600mhz ddr5 ram kullanmak istiyordum. Ama piyasada zor oluyor tam olarak aynı özelliklerde ürün bulmak. 5600 yerine 6000 6200 mhz falan ram alsam sıkıntı çıkar mı? Bir de ram önerisi alırsam çok iyi olur. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Sistem tazeleme
Herkese merhaba.
Yıllar önce topladığım ve sadece ekran kartını yenilediğim msi m7 6700k lı bi sistemim var. Ne yaparsam yapayım mavi ekran hatalarından kurtulamadım. Şu anda da anakart windows boot etmiyor. Önce sadece anakart almayı düşündüm anca eski bi chipset olduğu için pek yok piyasada. Dedim bari sistemi de güncelleyeyim.
Ram anakart işlemci için düşündüğüm ürünlerin linklerini bırakıyorum. Ekran karti 2080ti olcak bu sisteme.
Sizce bu parçalar arasında uyumluluk sorunuyla karşılaşır mıyım? Ram setindem 2 adet alarak 128 gb yapmayı düşünüyorum.
Oyundan atma ve mavi ekran
|
sinema sistemi tavsiye
|
600 tl kasa tavsiyesi
|
Yardım lütfen
|
Oyunlarda kasma sorunum
|
sennheiser cx serisine yapılan haksızlık
|
haunter yardım
|
kulaklık parazit sorunu
|
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 719
İkinci El Bölümü Mesajları: 79
Konularının görüntülenme sayısı: 9.810 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 177 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar