Konusu var mı diye baktım ama bulamadım. Arkasında ciddi bir oluşum olunca ve pek konusu geçmeyince bahsetmek istedim.
Meteor cüzdan ve onun Telegram üzerinde oynanan oyunu ile Moon token kazanabilirsiniz. Toplam hacmi bir milyon olacak olan token için şu an erken dönemler diyebiliriz. Yeni kayıtla birlikte 250 binli sayılardan sıralamaya başlıyorsunuz.
Madenciler, kazım, kazım gücü ve gelişim şeklinde basit bir süreç var. Sürekli tıklama ya da cihazın açık kalması gibi bir durum yok. Madencileri 10'a tamamlayarak hızlı bir gelişim sağlayabilirsiniz. Üstelik, daha yeni bir proje olduğundan ilk sıralarda olmanın avantajını ileride kolaylıkla göreceğimizi düşünüyorum. Oyuna kayıt olup, cüzdan oluşturup, şifreleri belirleyerek hemen başlayabiliyorsunuz. 3 near stake ederek bir tık daha hızlı başlayabilirsiniz ama buna bir zorunluluk bulunmuyor. Beta sürecine katılan kullanıcılara, oyun açıldıktan sonra bazı avantalar sağlanacağı ifade ediliyor.
Şu an beta sürecinde olduğundan hemen hemen herkes başlangıç seviyesinde. Oyunun aktif olma süreci Haziran ayının sonları olarak ifade ediliyor.
Referans ile Kayıt web ya da Telegram üzerinden referanslı kayıt
1GB MOBİL İNTERNET 1 GÜNLÜK
|
Türk Telekom İnterneti 15 GB Tamamlama-19TL
|
Hemşireler Sitesi
|
Hemşireler Sitesi
|
İştah Açan Bir Site
|
sizce hangi isim daha iyi?
|
hhg
finansbank kart iptal istegine 50 tl parapuan
|
Pekiyi.com
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.529
İkinci El Bölümü Mesajları: 114
Konularının görüntülenme sayısı: 23.766 (Bu ay: 340)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama