Superonline olumlu ve iyi yanları
Arkadaşlar neredeyse bir çok ana konuyu takip ettim tabii ki şikayet inanılmaz derecede yüksek, bir türk telekom kullanıcısı olarak tt konusunda da inanılmaz kötü yorumlar görüyorum. Fakat ben türk telekomdan çok memnunum 50 mbps vdsl kullanıyorum wifi de bile 47 alıyorum ethernet”de stabil 50 mbps , pingler 5-10 civarı aynı anda 5 cihaz bile götürüyor. Neyse ana konumuza dönmek isterim 50 mbps ‘nin yetmediği ve sol’un 1000 mbps getirdiği yerde denemek istiyorum sizden ricam sol’un kötü yanlarını şikayet durumunu sansürünü gösteren çok konu var. Burada sol kullanıp iyi pinge sahip olan instagramı hızlı çalışan x ( twitter) da uçan kaçan, fifa da 10 ms alan 4k filmi takılmadan çamur olmadan izleyen var mıdır ? Varsa yorumları nelerdir ? Konum istanbul Maltepe olacaktır bilginize. Umarım cevap gelir, iyi forumlar
Süperonline Forticlient Vpn hakkında
Merhabalar işim gereği homeoffice çalışıyorum ve şirketimde uzaktan çalışmam için forticlint vpn kullanım zorunluluğu var Türk Telekom kullanıcısıyım 50 mbps internet kullanıyorum ve şirket bağlantısında bir problem olmuyor fakat 50 mbps artık yetmiyor. Süperonline 1000 mbps altyapı hizmetini binaya getirmiş kullanan kişilerde var fakat derin araştırmam sonucu VPN engelleme durumu gözümü çok korkuttu. Özellikle homeoffice çalışan ve şirkete forti ile bağlanan arkadaşlar varsa kendi deneyimleri hakkında yazarlarsa sevinirim.
xbox one kardeşlik acil yardım
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.484 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar