Kablosuz Süpürge Tavsiyesi
|
Hem sessiz hem iyi soğutma önerisi
Cooler Master TD500 mesh kasa kullanıyorum i5 12600 işlemcim var. Hem çok iyi soğutmak hem de çok iyi bir sessizlik istiyorum. Ayrıca toplam 4 adet ARGB fan var. Bunları da hem sessiz hem performanslı fanlar ile değişmek istiyorum.
Sessiz ve performanslı bir soğutucu istiyorum. Hava ve sıvı farketmez. Anakartım Msi Z790-P Wifi DDR4
20.000-22.000 ₺ Herşey Dahil Sistem
|
|
Youtube Premium Zamlandı
ÇORLU , ERGENE , ÇERKEZKÖY , MURATLI
2300 TL' e kadar akıllı saat önerisi
Oneplus 9 Pro kullanıyorum. Güncel bir saat istiyorum. SpO2 olmasını istiyorum ve pil önemli. Watch 4 nasıldır ? Active 2 ? Huawei cihazlar nasıl mesela ? Yardımcı olabilecek var mı ?
1500 TL Kulaklık Önerisi
1500 maksimum 1750'e kadar kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofon ve ses kalitesi çok önemli. Kasamda Type-C portu yok eğer Type-C adaptörlü alırsam ne yapmalıyım?
İtopya'da güzel indirimler var ama kulaklıktan anlamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ailem için alacağım 5000 TL gibi bir bütçem var robot mu almalıyım robot ise hangisini almalıyım ? Normal torbasız elektrikli olarak hem sessiz ve güçlü ne alabilirim ?
Türknet Sorunlar
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Türknet kullanıyorum ve 50 Mbps hız alıyorum. Ancak İndirme ve upload yönünden hiçbir sorun olmamasına rağmen eski sağlayıcıma göre daha yavaş ve birçok sorun yaşıyorum. Ne modem değişti, ne ayarlarda değişti ne de kablolarıma birşey oldu. Sorun kesinlikle Türknet kaynaklı. Ne önerirsiniz ? Millenicom 35 Mbps kullanıyordum. 110 olunca firma değişeyim dedim pişman ettiler beni.
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.152
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 21.937 (Bu ay: 250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 283 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware