Merhaba arkadaşlar, 2022 eqe model elektrikli aracımla istanbul havalimanı otobanındayken otonom sürüşüm açık bir şekilde ilerliyordum. Yolda kapatılan yolu belirtmek için otoban üzerine sabitlenen ve gittikçe yolları daraltan plastik dubalara otonom sürüş elektroniği dubaları algılanamadığından ve süratimi azaltmadığından çarptım. tabi benimde dikkatsizliğim yok desek yalan olur. araç kendi kendine gidiyor kendi kendine fren yapıyor gerektiğinde diye çok aşırı dikkat etmedim ve otobanda olduğumdan 140 ile gidiyordum. süratim yüksek olduğu için ön tamponda çizikler kaputta ise göçükler oluştu. ayrıca kaputtaki yıldız armaı düştü kayboldu. şimdi benim merak ettiğim soru şu otonom sürüşün güvenliğinin yetersiz gelmesi sebebiyle zararımı karşılamalarnı mercedesten talep edebilir miyim? böyle bir hakkım var mı? nasıl bir yol izlemeliyim?
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim...
Arkadaşlar merhaba,
Lumion üzerinden 1 dakikalık bir animasyon videosu hazırladım ve yarın sabaha kadar yetişmesi gerekiyor ancak süre sürekli uzuyor. ilk başta 8 saat yazarken şu an 18 saat gösteriyor. Görev yöneticisine baktığımda sadece ram kullanımı görünüyor yaklaşık 8 gb'lık ama cpu ve gpu %1-2 seviyelerinde görünüyor. Bir anormallik yok mu sizcede? Neden ekran kartı ve işlemci bu kadar düşük seviyelerde çalışıyor sizce?
PC ÖZELLİKLERİM
i7-9750h , 32 gb ram, rtx 2070 max-q ekran kartı, 512 gb ssd
KASMA SORUNU YAŞADIĞIM PC İÇİN SSD
|
MERSİNDE KALINACAK OTEL TARZI YERLER
|
Mersinde kalıncak otel tarzı yerler
|
GTA 5 REGİON FREE OLAYI
|
MAFİA 2 7.BÖLÜMDE ARABAYA BİNME SORUNU
|
2 TANE G27nin BERABER OYNANMASI
|
2 TANE G27nin BERABER OYNANMASI
|
LOGİTECH G27
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 8.051 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware