![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
miras hakkında soru
arkadaşla bir sorhbete girdik ve tartışma şöyledi biri eşi vefat edine çocuklara miras düşmemesi gerekir çünkü karı koca beraber çalışıp kazandı o vefat edince bütün miras eşine kalmalı çocukların hakkı olmamalı diyor bende çocuklarında hakkı olması gerektiğini düşünüyor bu konuda yorumlarınız nelerdir paylaşır mısınız
konu dışı
Merhaba arkadaşlar ben bu yıl üniversite 2022 azami süremi bitiyorum maalesef 16 dersim kaldığı için galiba üniversite ile ilişkim kesilecek ama sormak istediğim mesele yani aldığım bütün bu dersler yanacak mı yani bunca zaman boşunamı gitmiş olacak af sanırım bizi kapsamıyor bilgisi olanlar beni yeşillendire bilir mi
beyler bugün funbyte sitesine girdim bir şey araştırıyordum ve linke tıklayarak bu siteye geldim ve böyle bir şey ekranıma çıktı çeviri yapınca bölgenize olan hizmeti kapattık diye açıklama var ilgimi çekti bu olayı astarını bilen var mı
![](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/09/ae/53/09ae5388180bf32d2c56853d3f730943.png&t=0&width=480&text=1)
Beleş TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul 24 Nisan 2022 12:30 bileti isteyen yok mu yaw?
maslakta olan ve tenis seven biri bana ulaşabilir mi hızlı lütfen
2021 Kış İndirimi Ücretsiz Çıkartma Çekilişi
Arkadaşlar belki haberiniz yoktur diye burayı tekrar haber yapayım dedim
![](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/bb/21/6a/bb216aa85cc1c08cd2c3a870388023df.jpeg&t=0&width=480&text=1)
Bunlar, Steam'in 2021 Kış İndirimi Ücretsiz Çıkartma Çekilişi ("Çekiliş" olarak anılacaktır) katılım kurallarıdır. Bu kurallar Steam Abonelik Sözleşmesi'nin tamamlayıcı unsurlarıdır. Çekiliş, 2021 Steam Kış İndirimi boyunca Steam'in Puan Dükkânı sayfasında gerçekleşecektir. Valve, bu çekiliş planlanan şekilde idare edilemez, yürütülemez veya tamamlanamazsa; iptal etme, durdurma veya değiştirme hakkını saklı tutar.1. UYGUNLUKÇekilişe tüm Steam kullanıcıları katılabilir. Katılmak için satın alım yapmaya gerek yoktur.2. ÖDÜLLERSteam kullanıcılarının Steam sohbette kullanabilecekleri yedi (7) hareketli çıkartma Çekiliş ile Steam kullanıcılarına verilecektir.Bu çıkartmalar başka bir ürünle ikame edilemez, yerine para ödülü verilemez. Bu çıkartmalar takas edilemez veya pazarlanamaz.3. KATILIMSteam kullanıcıları, Steam Puan Dükkânı sayfasına giderek 22 Aralık 2021 TSİ 21:00'den 5 Ocak 2021 TSİ 21:00'e kadar her 48 saatlik zaman aralığında bir (48 saatlik zaman aralığı örnek olarak, 22 Aralık TSİ 21:00 ile 24 Aralık TSİ 20:59:59 arasındaki zamandır) rastgele çıkartma al butonuna tıklayarak çekilişe katılabilirler. Bir Steam kullanıcısı Steam Puan Dükkânı'na gider ve 48 saatlik periyotların yedisinde de (7) bir çıkartma alırsa, o Steam kullanıcısı çekiliş ile tüm çıkartmaları almış olur. Steam kullanıcısına 48 saatlik her bir periyotta verilen rastgele çıkartmalar, rastgele bir bilgisayar işlemiyle belirlenir.Valve'ın bu çekiliş ile ilgili kararları kesindir ve bağlayıcıdır. Rastgele çıkartma al butonuna tıklayan uygun Steam kullanıcısının Steam envanterine anında rastgele bir çıkartma eklenir.4. VERİ GİZLİLİĞİ
Valve, bu çekilişe katılan katılımcıların kişisel olarak tanımlanabilir verilerini toplayacak ve işleyecektir. Kaydedilen tüm veriler çekilişin gerçekleşmesi için kullanılacaktır. Valve’ın Gizlilik Politikası her bir katılımcı Steam hesabını kullanırken yürürlükte olacaktır. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın.
Arkadaşlar belki haberiniz yoktur diye burayı tekrar haber yapayım dedim
![](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/0b/c9/99/0bc9993814490557290fc83e1bba8378.jpeg&t=0&width=480&text=1)
Bunlar, Steam'in 2021 Kış İndirimi Ücretsiz Çıkartma Çekilişi ("Çekiliş" olarak anılacaktır) katılım kurallarıdır. Bu kurallar Steam Abonelik Sözleşmesi'nin tamamlayıcı unsurlarıdır. Çekiliş, 2021 Steam Kış İndirimi boyunca Steam'in Puan Dükkânı sayfasında gerçekleşecektir. Valve, bu çekiliş planlanan şekilde idare edilemez, yürütülemez veya tamamlanamazsa; iptal etme, durdurma veya değiştirme hakkını saklı tutar.1. UYGUNLUKÇekilişe tüm Steam kullanıcıları katılabilir. Katılmak için satın alım yapmaya gerek yoktur.2. ÖDÜLLERSteam kullanıcılarının Steam sohbette kullanabilecekleri yedi (7) hareketli çıkartma Çekiliş ile Steam kullanıcılarına verilecektir.Bu çıkartmalar başka bir ürünle ikame edilemez, yerine para ödülü verilemez. Bu çıkartmalar takas edilemez veya pazarlanamaz.3. KATILIMSteam kullanıcıları, Steam Puan Dükkânı sayfasına giderek 22 Aralık 2021 TSİ 21:00'den 5 Ocak 2021 TSİ 21:00'e kadar her 48 saatlik zaman aralığında bir (48 saatlik zaman aralığı örnek olarak, 22 Aralık TSİ 21:00 ile 24 Aralık TSİ 20:59:59 arasındaki zamandır) rastgele çıkartma al butonuna tıklayarak çekilişe katılabilirler. Bir Steam kullanıcısı Steam Puan Dükkânı'na gider ve 48 saatlik periyotların yedisinde de (7) bir çıkartma alırsa, o Steam kullanıcısı çekiliş ile tüm çıkartmaları almış olur. Steam kullanıcısına 48 saatlik her bir periyotta verilen rastgele çıkartmalar, rastgele bir bilgisayar işlemiyle belirlenir.Valve'ın bu çekiliş ile ilgili kararları kesindir ve bağlayıcıdır. Rastgele çıkartma al butonuna tıklayan uygun Steam kullanıcısının Steam envanterine anında rastgele bir çıkartma eklenir.4. VERİ GİZLİLİĞİ
Valve, bu çekilişe katılan katılımcıların kişisel olarak tanımlanabilir verilerini toplayacak ve işleyecektir. Kaydedilen tüm veriler çekilişin gerçekleşmesi için kullanılacaktır. Valve’ın Gizlilik Politikası her bir katılımcı Steam hesabını kullanırken yürürlükte olacaktır. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın.
Vodafone pay 'de sistem açığı
|
Meslek: fcdfc
İlgi Alanları: bilgisayar
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 165
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.756 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 86 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)