Acer Nitro XV272UVbmiiprzx vs AOC 27" Q27G2E
Bütçemde bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi? (Acer IPS panel)
Merhabalar oyunu 30 saatten fazla sorunsuz oynadım ancak bu hafta girdiğimde eklediğim görseldeki gibi yüzeyler ve gölgeler tuhaf duruyor. Oyun içi ayarlarda her şey yüksek ancak görüntü bu şekilde. Ne yapabilirim?
Ofis/Oyuncu koltuğu önerisi
|
iPhone SE 2020 kablosuz şarj standı önerisi
|
Merhabalar, son dönemde oynadığım nerdeyse tüm oyunların yansıma problemi var. Araba, silah yüzeyi, yerdeki su birikintisi, deniz... şeklinde uzayan ve yansımanın olduğu her yüzeyde problem var. Ayarların HEPSİ en yüksekte olsa da aynı şekilde devam ediyor. Nvidia ayarlarından MFAA vs. de açsam sonuç değişmedi. Nvidia sürücüsü son sürüm. Ne yapabilirim?
|
iPhone SE (2020) alınır mı?
Merhabalar, öncelikle şunu belirtmeliyim ki Xiaomi Mi 9T kullanıcısıyım. 1,5 yıl oldu fakat arayüzdeki takılma-kasmalar beni çok rahatsız etmeye başladı. iOS faktöründen dolayı Apple almak istiyorum fakat 5000 TL gibi bir bütçem var. iPhone SE 2'nin ekran süresinin çok kötü olduğu söyleniyor, açıkçası beni caydıran tek neden bu. Ekran boyutu bence normal (aşırı büyüklere ihtiyacım olduğunu sanmıyorum) ve çok fotoğraf çeken biri değilim. Uzun vadeli kullanım ve hız olsun gerisi çok önemli gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım?
Mi 9T Düşük FPS
|
400 TL Oyuncu Kulaklığı tavsiyesi
|
100 TL'ye kablosuz mouse önerisi
|
"All i have in this world is my balls and my word And i dont break them for no one..." -Tony Montana |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 310
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 40.659 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware