![onbaşı](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
FENDER GİTAR MODELLERİ HAKKINDA?
Fenderin eskiden meksika ve american deluxe modelleri vardı.şimdi player meksikanın yerini almış sanırım.custom shop lar zaten en zirve modeli fakat fabrikasyon modellerde en üst segment hangisidir?american pro serisi gördüm oda I ve II olarak var. custom shoptan aşağıya doğru modelleri yazabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
DİJİTAL PİYANO İLE CUBASE KAYIT ALMAK?
Merhaba, kawai CN17 dijital piyano ile cubase 5 yada cubase 11 e bir türlü kanal kayıtı alamıyorum.Piyanoyu bilgisayarıma usb kablosuyla bağlıyorum ve tüm ayarlar yapılı.Hatta Cubase üzerinden otomatik olarak midi klavye olarak görüp kayıt almamı sağlıyor.Fakat benim istediğim piyanoyu enstrüman olarak cubase e bağlayıp piyanonun kendi ses efektleriyle kanal kayıtı almak.Bir türlü beceremedim.(Ses kartım yok boss gt 100 ün ses kartını kullanıyorum genelde birde zoom h6 var fakat bunların bağlandığını düşünmüyorum piyanoya).Bahsettiğim şekilde nasıl kayıt alabilirim?
Donanıma Uygun M2 SSD Önerisi
Merhaba,
Monster Abra A5 V15.5 15,6" laptop kullanıcısıyım.Laptopuma M2 SSD almak istiyorum fakat donanıma uyup uymayacağını bilmiyorum.
Nelere dikkat etmem gerekli?
Cihazın üzerinde takılı olan SSD : 250GB WD BLUE SN550 M.2 SSD PCIe 3.0 x4
Kullanım Kılavuzunda Belirtilen SSD Özellikleri: 2 Slot (NVMe) M2 2280 Slot 1: NVMe/PCIEX4 Slot 2: NVMe/PCIEX4/SATAX1 RAID 0/1 Support
Aşağıdaki linkdeki SSD uygun mudur?Bu ürün dışında bir SSD alacaksam eğer anakarta uygunluk açısıından nelere dikkat etmeliyim.
https://www.hepsiburada.com/wd-blue-sn550-1tb-1950-2400mb-s-nvme-m-2-ssd-wds100t2b0c-pm-HB00000VUH21
CUBASE SES KARTI AYARLAMA SORUNU
Arkadaşlar merhaba.Cubase ile birlikte GT-100 Prosesör kullanıyorum.GT-100 PC ye usb ile bağlı.Cubasede kayıt yaparken ya gt 100 ün ses kartını kullanıp kayıt yapabiliyorum yada pc nin ses kartını kullanıp monitörlerden çıkış alabiliyorum.Yani Hem altyapıları dinleyip aynı anda üstüne kayıt yapılmıyor.Cubase ses kartı ayarlarından output u çok kurcaladım fakat ne yaptıysam olmadı.Yani ses kartını gt100 olarak seçtikten sonra hiçbir şekilde output değişmiyor.Gt100 aynı zamanda jack ile amfiyede bağlı outputları ordan alabiliyorum.Gt100 ün ayarlarından amfiye gitmesinide kapattım yinede pc den alamadım sesi.Çözümü ile ilgili yardım edebilirseniz sevinirim.
Akım Korumalı Prize Ek Yapmak Sorunu
Merhaba, Akım korumalı priz alacağım fakat cihazların olduğu bölge ile duvardaki priz arasındaki mesafe uzak bu yüzden uzatma takmam lazım.Akım korumalı priz ile duvardan elektrik alıp ucuna uzatma takmamla, uzatmayla duvardaki prizden elektrik alıp ucuna akım korumalı prizi takmam arasında bir fark olur mu?Uzatmayla elektriği alıp ucuna akım korumalı taktığımda priz koruma işlevini yitirir mi ?
VGA dan HDMI dönüştürücü ile çözünürlük problemi
Merhaba, Eski ASUS monitörüm için VGA dan HDMI a dönüştürücü ara aparat aldım.Fakat naparsam yapayım bir türlü bağladığım cihazın görüntüsü tam ekran sığmıyor.Cihazın üzerindeki ayarları kurcaladım ordaki ayarlar çözüm üretmedi.Laptop un ekran çözünürlük ayarlarındada ölçeklendirmeler işe yaramadı.Laptop dışında apple tv bağladım ondada aynı şekilde görüntü ekrana tam sığmıyor.Ne yapabilirim acaba.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler
Windows 7 baslatma sorunu
|
Dahili harddiski hariciye cevirirken kutu sorunu
|
Tv de cizgiler cikiyor?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.062 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)