Aptamil devam sütlerinde Çarşamba gününe özel yüzde 30 indirim mevcut. Online özel ürünü olan 1200+800 gramlık olan ürünler indirimle 734,96 TL ye düşüyor. 2,3 ve 4 numara mamalarda bu indirim mevcut. 1 numarada düşmüyor maalesef. Daha sonrasında migrosun bazı hesaplara tanımladığı 750 TLlik alışverişe 100 TL indirim kodunu da uyguladığımızda 650 TL civarı bir fiyata düşüyor. 1 kg mama 325 TL şu an piyasada bulabileceğiniz en iyi fiyat. Ben yararlandım, sizlerle de paylaşmak istedim. Bana özel yazan 750 ye 100 indirimin görüntüsünü de atıyorum. Genel olarak çoğu kişide çıktığını söylediler.
Kampanya bitti konu kapanabilir
Not: Beyaz eşyadaki kampanyaları sonlandırmışlar ama diğer ürünlerde var biraz indirim. Konu sıcaklığını kaybetmiştir. Bilginize.
https://www.arcelik.com.tr/ ve https://www.beko.com.tr/ sitelerinde 23 Nisana özel 27 Nisan tarihine kadar geçerli çok güzel indirimler var.
Ayrıca sitede belirli bir kategoride birkaç ürüne baktığınızda üstte 3 saatliğine %15lik bir kupon çıkıyor ve sepette birleşiyor. Özellikle beyaz eşyada son bir yıldır düşmediği fiyatlara çekebiliyorsunuz.
İki ürün alacaklara tavsiyem 2 ayrı sepet yapıp o kategoriler için iki ayrı kupon kullanmaları. Örneğin bulaşık makinesine bakıyoruz. İndirimler üzerine yüzde 15lik kupon çıkıyor. Onunla alıyoruz. Sonrasında çerezleri temizleyip tekrar siteye giriyoruz giriş yapmadan çamaşır makinesi bakıyoruz ve onun içinde kazandığımız kuponu kopyalayıp kullanıyoruz ve ürünü alıyoruz.
Şu ana kadar kupon çıkan kategoriler: Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Fırın, Kurutma Makinesi (%15)
Derin dondurucu, çay makinesi, elektrikli süpürge, kahve makinesi(%10 )
Başarılı bir şekilde uygulayıp alabilen arkadaşlar yorumda yazarsa yukarıdaki kategorileri güncelleyebilirim.
Banka kampanyaları olarak da şu an Maximum kartın 2000 TL üzeri beyaz eşya alışverisine 100 TL Maxipuan kampanyası varmış onu da birleştirebilirsiniz :)
Kendi kredi kartınızın kampanyalarına bakmayı da unutmayın.
Henüz denenmedi: Banabak uygulamasında 10.000 Baks puana %15 indirim varmış birleşiyor mu bilinmiyor denemek isteyenlere duyurulur.
Sık Karşılaşılan Sorunlar:
1-) Kupon kodu yukarda belirmiyor sitede gezdim ama çıkmıyor neden?
Cevap: Öncelikle tarayıcı çerezlerini temizleyin ve giriş yapmadan sitede almak istediğiniz ürünün kategorisindeki ürünlere sırasıyla girip bakıp çıkın belirli bir süre sonra yukardan yazı inecektir. Halen daha çıkmıyorsa farklı bir tarayıcıdan girin ve aynı şekilde giriş yapmadan gezinin.
2-) Kupon kodu uygulanamıyor sepette hata veriyor neden?
Cevap: Kupon kodu belirli kategorilerdeki belirli ürünlerde geçerli olmuyor anladığım kadarıyla o yüzden maalesef baktığınız ürüne geçerli değil demektir. Örneğin fırın kategorisinde kazandığımız indirimi mikrodalga fırınlarda kullanıma izin vermiyor.
3-) Aldığımız kodlar tek seferlik mi?
Cevap: Evet kodlar tek kullanımlıktır.
4-) Üyelik sırasında aktivasyon gelmiyor neden?
Cevap: Farklı tarayıcıdan farklı bir e-posta adresi girerek üye olmak isteyin gelecektir aktivasyon kodu yine gelmezse google ile üye olun.
|
|
Avea internet paketi aşımı
|
Avea internet paketimi aştım ne kadar gelir?
|
KYK SONUÇLARI İLE İLGİLİ
|
Gazi Üni. Mühendislik Bölümleri
|
ODYOLOJİ ;) |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 90
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 54.166 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar