Genel olarak oyuncu arıyoruz.
Merhaba arkadaşlar. Genel olarak çoğu oyun için oyun arkadaşı arıyoruz. Bana ulaşabileceğiniz yer Discord üzerinden eklemenizdir. Teşekkürler iyi Forumlar. Discord: Kagenmer#2881 veya sunucu linki:
Hangi sistem daha uygun ve iyi?
Merhaba arkadaşlar ilerleyen zamanda bilgisayar alacağım yada toplayacağım. Ben her zaman 1 kere alayım tam alayımcılardanımdır. Daha önceden monster kullanıyordum fakat onu kardeşime verdim. Şuan sağlam bir sisteme ihtiyacım var hem içerik üretme, hem twitch yayınları hemde ağır oyun performansı iyi olmalı sizlerden tecrübe bilgi ve tavsiye istiyorum. Hangi sistem daha iyidir uygundur vs gibi ekononik donanımsal bilgiler ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Sistemler aşağıdakiler
Öncelikle masaüstü toplarsam ryzen 9 5950x ve rtx 3080 ti gibi bir sistem kullanmayı planlıyorum ama diğer parçalarla birlikte gerçekten fazla pahalı olacak gibi.
Diğerleri bunlar :
Ve bu
SSD ALACAĞIM FAKAT SORUMLARIM VAR?
Merhaba arkadaşlar monster abra a5 7.2.1 versiyonu laptopa sahibim. 1tb HDD var fakat daha fazla hız istiyorum. HDD biraz doldu sayılır. SSD almayı planlıyorum fakat herşeyim HDD de yüklü ve programlarım lisanslarım oyunlarım ve windows herşey HDD'de. Şimdi SSD portlarım mevcut anakartta alıp kurucam fakat faydası olur mu yani herkes windowsu SSD ye kurun diyor. Windowsu SSD ye kurmam imkansız şuan. Format atamam. SDD yi normal takıp kullansam aynı hız etkilerini görüp memnun kalır mıyım sizce ?
All Games TURKEY Oyuncu Topluluğu [ANA KONU]
Merhaba değerli oyun severler, ben Kagenmer. Sizlere vizyon ve misyonlara sahip, Türkiye'de ve dünya üzerinde faaliyet gösteren en iyisi olmayı amaçlamış, her geçen gün büyüyen ve gelişmekte olan her tür oyundan ve seviyeden yeni dostlar edinebileceğiniz, All Games Turkey oyuncu topluluğunu tanıtıyor ve davet ediyorum. Topluluğumuza ve Discord sunucumuza katılmak ve daha iyi bilgi sahibi olmak için aşağıdaki videoyu kullanabilirsiniz. Hepinize hayırlı günler diliyorum. Saygılarla...
All Games Turkey Yönetim
Battlefield 2 Modunda Özel Server Kurma
|
Battlefield 5 Uçak
|
Oyuncu Mouse Tavsiyesi
|
Assassins Creed Unity Save Sorunu
|
Yaz İndirimi Için Hangi Oyunlar?
|
|
İlgi Alanları: Bilgisayar, Doğa yürüyüşleri, Oyunlar
All Games Turkey Oyuncu Topluluğu -https://discord.gg/yeWNrqQ |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.576 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun