Herkese merhaba;
Gittigidiyor dan 2021 yılında bir ürün almıştım ürün şuan arıza verdi ve faturasını bulamıyorum. Ürünü aldığım yer gittigidiyor diye düşünüyorum diğer tüm alışveriş sitelerine baktım hiç birinde kaydı yok en son ihtimal gittigidiyor fakat site kapandığı için hesabıma giriş yapamıyorum. Eminim benimle aynı sorunu yaşayan olmuştur konuyu bilenler yardımcı olursa sevinirim.
2022 Kurban Bayramı
Öncelikle herkese merhaba. Biliyorsunuz bayramlarda İstanbul’dan çok büyük bir göç hareketi oluyor. Bu bayramda haftanın son günü Cuma’ya denk geldi yani arife günü. Sizce cuma günü sabahleyin mi yola çıkmak mantıklı yoksa iki gün önce çarşamba günü veya perşembe günümü insanlar tatillerini ne şekilde planlamıştır?
2020 bayramında tam 24 saat yollarda perişan oldum aynı kabusu yaşamak istemediğim için sizin fikirlerinize danışmak istedim.
2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan
09/02/2021 itibariyle cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 te ay’ a gitmek üzere 10 adet uzayla ilgili hedef açıkladı hedeflere baktığımızda aşağı yukarı 10-15 milyar dolarlık yatırım isteyen projeler. Paradan ziyade bilgi birikim ve 2 senelik zaman açısından bana pek inandırıcı gelmedi .
2006 polo hatchback havalandırma srounu
|
Lg Digital signage tv ler hakkında
|
|
Yeni anakart aldım işlemci pinleri arızalı çıktı
|
Turknet çöktü
|
Asus n53s batarya yardım
|
Sigara içenler yüzünden içmeyenler zorluk yaşıyor
|
Meslek: Finans
İlgi Alanları: Pc, Cep Tel, Oto Ses
AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER.. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 514
İkinci El Bölümü Mesajları: 247
Konularının görüntülenme sayısı: 20.698 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 180 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El