Arkadaşlar merhabalar,
Şu anda TürkNet hizmetini kullanıyorum Türk Telekom altyapısıyla beraber. Türk Telekom, haritada siyah olarak işaretlediğim sokakta 80 MBPS hızlarında VDSL hizmeti verebildiğini ve boş portun da olduğunu gösteriyor. Tüm internet sağlayıcıların altyapı sorgulama sitelerinden kontrol ettim.
Kırmızı işaretli yer ise benim binamın bağlı olduğu sokak ve bu sokakta ise 8 MBPS civarında bir hız verebildiklerini söylüyorlar ancak bunu bile kesintilerle alıyorum.
Siyah işaretli sokakta bulunan binalarla bizim bina arasında maksimum 20 metre var, belki o bile yok. O sokaktaki altyapıda binalar santrale ortalama 200 metre civarında uzaklıkta gözüküyor iken, kırmızı işaretli (yani benim sokağım) bölgede altyapı santrale 2000 metre civarında uzaklıkta gösteriyor. Bu sebeple çok kötü bir bağlantı alıyorum.
Türk Telekom'dan ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com mail adresine mail atmıştım 1 kere, dönüş de yaptılar ama bana o bölgeye santralin uzak olduğunu söylediler. Halbuki şu an ki santralim üstte de belirttiğim gibi çok daha uzak. Bu sebeple ben de üst sokaktaki altyapıya geçmek binamın altyapısı oraya bağlamak istiyorum. Bunun için Türk Telekom'dan kimlerle iletişime geçebilir, derdimi anlatabilirim acaba?
RX 560 240 MHz'e Sabitleme Sorunu
Youtube Oyun Kanalımız (TANITIM)
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 637 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları