Maaş hesabı açmak
Sa işe alım sürecinde maaş hesabı açmam istendi ancak zaten o bankada vadesiz hesabım var iban vermem yeterli oluyor mu yoksa başka bir işlem yapmam gerekir mi?
YÜKSEK LİSANS AFFI HK.
2021 eylül ayında yl kayıt yaptırmıştım ancak yabancı dil sınavından yeterli puan alamadığım için yeni dönem başlangıcında kayıdım silincek. Böyle bir durumda affdan yararlanma şansım olur mu?
Selamlar;
1-2 ay sonra yüksek lisans kayıdım silinecek, bedelli askerliğe başvurmak istiyorum kayıdım silindiği zaman hemen bakaya düşer miyim? kayıt silindikten sonra belli bir süre veriliyor mu?
yoksa şimdiden askerlik şubesine gidip başvuru yapmalı mıyım?
Yüksek Lisans Sınıfta Kalmak
Merhaba; askerliğimi tecil ettirmek için tezli yüksek lisans programına kayıt oldum, ders kaydı yapsam ama derslere ve sınavlara katılmasam okuldan kaydım siliniyor mu, siliniyorsa 1.sene sonunda mı yoksa 2. sene sonunda mı?
1 Yaşındaki Köpeğim Isırıyor (Kontrolden Çıktı)
Merhabalar;
1 yaşındaki köpeğim son 1 aydır hiç durmadan elimi ayağımı ısırıyor, hayır komutunu biliyordu ama artık hiç dinlemiyor hatta tepki verdiğimde çok sinirleniyor üstüme atlıyor yüzüme atlıyor, davranışları çok değişti her şeyi parçalamak istiyor, tamamen kontrolden çıktı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum, bu arada sağlık sorunu yok kontrolleri yapıldı.
Teşekkürler.
Seçmeli Dersten Kalmak
|
Amazon'daki fiyata vergiler dahil mi?
Amerikadan Gelen Kargo hk.
|
Erasmus Hk. Soru
|
Erasmus Hk. Soru
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.158 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar