Audi A6 40 TDI
Herkese selam, audi kullanicilari ve daha önce kullananlarin fikirlerine ihtiyacim var. Öncelikle audi satis sonrasinda mercedes ve bmw göre nasil ? Suan ki güncel a6 kasasi eski kaldi ama suan bayilerin teklif ettigi sifir rakam 1.5 ve 1.6 motorlu mercedes ve bmw göre uygun kaliyor. A6 teknolojik olarak bu araçlardan geri ancak daha düşük butceyle 2.0 ve quattro özellikleri öne çikiyor.
Güçlü ve 200 km üzeri hizlarda sessiz rafine araç önceligim.
Bmw ve mercedes kullanip audiye gecis yapan arkadaslar audi'den memnun musunuz ? Dsg sorunu a6'larda devam ediyor mu ?
A6 kullanicilari internette bulmak neredeyse imkansiz umarim burada vardir :)
A6 C8 Kasa Hakkinda
Herkese merhaba, a6 C8 kullanici yorumlari internette bulamadim. C8 kasa A6'larin kronik sorunu var mi ? Daha önce hiç audi kullanmadim C8 kasalarda dsg sorunu yasaniyor mu ? Birde sifir arac alimindan audi de garanti durumu nasil oluyor , örnegin mercedesde 2 yil garantiniz var, aracinizin bakimlarini yetkili servisde yaptirmaniz durumunda 2. yildan sonra 3. ve 4. yila uzayabiliyor. Audi de durum nasil ?
Herkese merhaba bir süredir volvo marka araçlara bakiyorum ancak uzun süreli kullanici yorumlari bulamadim. S60 ve S90 araçlar özellik olarak oldukca dolu paketlerle satiliyor.Diger markalarda ekstra paketle alacagim ozellikler volvoda standart. Örnegin 4 koltuk isitma , ön iki koltuk sogutma , harman, yari otonom sürüş gibi bir çok ekstra özellik var.Bu özellikler icin ekstra para ödemeden satin alabilmek oldukca iyi.Rakiplerine göre arti bir durum. Diger premuimlara gore ikinci el zayifligi ve satis zamani deger kaybi buradan tolere edilebilir görünüyor.
2020 model ve uzeri S90 S60 Xc60 ve Xc90 kullanan arkadaşlar varsa;
1- Volvonun diger premium markalara göre yetkili servislerinin kötü olduğu ve parcalarinin pahali oldugu söyleniyor.Dogrumu ?
2- Örnegin araçla ilgili bir sorun yasadiniz iyi niyet garantisi ve ikame arac temini konusunda olumsuz birden fazla yazi okudum.Bu konularda marka algisi nasildir ?
3-185 km hiz siniri kaldirabiliyor diye internette yorumlar okudum. Hiz sinirinin iptali sonrasi arac garanti disi kaliyormus. Bu islemi yapip sorunsuz kullanan var mi ?
Arkadaslar selam aranizda audi a6 40 tdi kullanan var mi ? Bu araç 8 ileri mi ? Youtube inceleme videolari disinda kullanici yorumu bulamadim. E segmentinde E ve 5 kasa degistiriyor , A6 sanzuman disinda kronik sorunu var ? Inceleme videolarinda ses yalitimi ve malzeme kalitesi olarak aracin oldukca iyi oldugu söyleniyor. Ses yalitimi ve malzeme kalitesi w213 ve g30 gore nasil acaba ? S line dis görünüşü oldukca basarili , ic mekanda ekran rakiplerine göre güzel geldi bana. Kullanan arkadaşlar tecrubelerinizi paylasabilir misiniz ?
Herkese merhaba Tp link mobil wifi modem kullanıyorum. Turk telekom'da olan data hattımı Turkcell'e taşıdıktan sonra modemden kaynaklı internet bağlantım sürekli kopuyor. Cihazı servise de gönderdim ancak durumda bir değişiklik olmadı.
Aynı hattı cep telefonum üzerinden modem yaparsam kesinlikle kopma sorunu yaşamıyorum. Tp-link modem üzerinden kopma sorunu için bir çözüm var mı ?
Arkadaşlar selam , 2.araç olarak kullandigimiz 1.2 Turbo benzinli aracimiz var. Arac suan 53 binde , gecen sene bakimi 51 binde yapilmis. Aracin yildan dolayi bakimi geldi ama araci bakim icin götürdüğüm usta araç nerdeyse hic km yapmamis bir islem yapmamiza gerek yok dedi.
Senesi doldugu icin enazindan filtrelerin degismesi gerekmez mi ?
Vodafone 4.5G sorunu
Herkese merhaba , bireysel ve sirket hatti olarak vodafone kullaniyorum. Ofiste telefonlarimdan birini modem yapip internete erisimi bu sekilde sagliyorum.
Ofisin konumu merkezi bir noktada ve 4. Kattayim. 4.5G de iki hattimda da internet hizim 5 mb uzerinde degil. Teams yada zoom toplantilarinda surekli kopmalar yasiyorum. Vodafone bireysel musteri temsilcisi ile de kurumsalla da gorustum. Gelip inceleme yapildigini bir sorun olmadigini soyluyorlar. Sim kartinizda sorun olabilir degistirin diyorlar. 2 hattimda vodafone ikisinde de benzer sorun oluyor.
Hatlari tasima durumunu dusunuyorum. Benzer sorun yasayip cozebilen var mi ? Musteri temsilcileri ezbere ayni sekilde cevap veriyorlar.
Herkese merhaba ,2020 model bu iki araç arasinda kaldim. C200d 1.6 mercedesin kendi motorunda da dizel araçlarda yağ eksiltme sorunu devam ediyormus.
C200d yeni motoruyla 2.0 performansi veriyor. Bu bakimdam bir birlerine performans degerleri yakin.
C200d yeni kasasisin eylulde TR gelecegi konusuluyor. Audi isi son guncel kasasini kullaniyor.
Bu saatte alinacak c200d eski kasa konumunda olacak. Yeni kasa henuz yollara cikmadigi icin eski kasa araç fiyatlarina bu durum yansimadi. Kurda ki artistan dolayi nasil bir durum ortaya cikar bilemiyorum ama yeni kasa C serisinin 750 binden asagi fiyatinin olmayacagi kesin.
Bu durumlar dikkate alindiginda iki aracin malzeme kalitesi , ses yalitimi , ikisindede bulunan standart ses sistemleri ile bilgisi olan tecrubelerini paylasabilir mi ? Hangisi alinmali.
Herkese merhaba ,
Salı günü iş nedeniyle İstanbul'dan Zonguldak Çaycuma'ya aracımla gitmem gerekiyor. Aracımda kar lastiği yok. Kar Lastiği olmadan Bolu tarafında otobandan ayrıldıktan sonra Zonguldak'a kadar gitmemde sorun olur mu ?
Araç kiralamayı da düşünüyorum ancak covidden dolayı kiralık araç son tercihim. Otokoç'da 1 aylık kiralik kar lastiği seçeneği var ancak ellerinde benim lastik ölçülerime uygun kar lastiği temin süresi 7 gün.
Özetle ilk tercihim kendi aracımla gitmek. Bu güzergahı bilen yakın zamanda kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
Herkese merhaba , bir süredir C200d bakiyorum.
2017 , 2018 model ( max 30 bin km ) ile makyajli kasa arasinda ( 2018 ve uzeri ) arasinda yaklasik 100 bin tl fark var.
2021 ortasinda C200d kasa degistirecek. 2017 2018 makyajsiz kasa almak cok anlamli gorunmuyor. Makyajli kasa araclarda ise 2020 model arac bayilerde yok ikinci el fiyatlari anlamsiz.
Iki kasayi kullanan , yada c200d kullanan arkadaslarin yorumlarini rica ediyorum.
C200d yalitim kalitesi nasil ? D segment premium olmayan araclara gore ruzgar ve yol sesi olarak verilen paranin karsiligini alabiliyor muyuz ?
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 672
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 62.858 (Bu ay: 1.078)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.041 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası