2018 Peugeot 3008 (150K KM) Satıp, Alınacak Sıfır Araba?
Merhabalar,
2018 model sıfır km aldığımız Peugeot 3008 bir aracımız var. Araç en dolu paketin bir altı paketti (Sanırım Allure diye geçiyordu.) Şu an 150 bin kilometrede, hasarı vs. yok. Düzenli bakımı yapıldı. 200 bin kilometreye gelene kadar satıp üzerine belki cüzi bir para koyup tekrar sıfır bir araç almak istiyorum.
Araba konusunda çok bilgili değilim motor-şanzıman olarak üzmeyecek, donanım olarak da Peugeot'u aratmayacak (adaptif hız sabitleyici, ısıtmalı koltuk, otomatik far, android auto vb.) araç tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hayırlı forumlar
Arkadaşlar merhaba, bu yaz avrupa turu yapacağım bunun haricinde de gezdiğim yerlerde vlog çekebileceğim bütçe dostu f/p bir kamera arıyorum.
Dji Osmo Action 3-4 önerdiler ancak aksiyon kameraların vlog için görüntü kalitesi iyi midir, kullanımı kolay mıdır emin olamadım. Yorumlarınızı bekliyorum
ERDOĞAN 6'LI MASAYA SERT YÜKLENDİ
Seçimler yaklaştı, Erdoğan yine popülizmin dibine vurdu. 6'lı masaya, kk'ya, lgbt'ye, isveç'e, hatta kendi milletvekillerine bile akparti grup toplantısından yüklendi. Konuşmasının satır başları şöyle
- "Madem 'Bay Kemal' bu ifadeyi o kadar sevdi, öyleyse bundan sonra kendisine kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal"
- "Ey altılı masa! Bizim LGBT ile işimiz olmaz. Çıkın da açıkça, mertçe LGBT'yi kimler savunuyor kimler savunmuyor. bunu da söyleyin" (Burası çok kritik, Erdoğan belli ki toplumda ve dünyada giderek artan LGBT karşıtlığını tam olarak seçim stratejisinin merkezine koyacak)
- "Benim kutsal kitabımı yakanları koruduğunuz sürece biz de sizin NATO'ya girmenize izin vermeyeceğiz, Finlandiya konusunda bakışımız olumludur ancak İsveç hiç boşuna uğraşmasın"
- (kendi milletvekillerine yüklenerek) "Maalesef meclis oturumlarına katılımların düşük olduğunu görüyoruz. Eğer çalışmazsanız, meclise gelmezseniz bu milletin de benim de hakkım size haram olur."
- "Tamam Cumhurbaşkanı adayını belirlemekte tembellik ediyorsunuz orasını anladık da bari vaatlerinizi oluştururken azıcık ders çalışsaydınız."
- "Bunlar bırakın yeni projeler için kafa yormayı, ülkede ne yapılıp edildiğine bile hiç bakmamışlar. Gözleri var görmüyor, ağzı var konuşmuyor çünkü kalpler tamamen mühürlenmiş. Bunlar, milletin onur kapısı haline gelen dünyanın takdirini kazanmış şehir hastanelerini kapatmayı, bünyesindeki kütüphanesi, kongre merkezi, sergi salonu, camisi ve diğer birimleriyle milletin malı olan Külliye'nin kapısına kilit varmayı, 3-5 muhterise koltuk ayarlamak için yeni bakanlıklar icat etmeyi, yapacakları zırvaları vaat diye ortaya yazmazlardı"
-"Kayyumu kaldıracağız, belediyelere özerklik vereceğiz diyerek masa altı ortakları HDP'ye selam veriyorlar. Olağanüstü Hal Kararnamelerini iptal edeceğiz diyerek kamudan uzaklaştırılan kapı arkası ortakları PKK'lılara ve FETÖ'cülere selam veriyorlar."
-"Batı'ya selam veriyorlar! Hatta içlerinden bir tanesi çıkmış batı bize aferin diyecek diyor. Yazıklar olsun, yazıklar olsun. Sen batının aferin demesine bu kadar muhtaç mıydın ya? Düştükleri hale bak."
..."Ege'deki haklarımızı koruma mücadelemizden vazgeçeceklerini söyleyerek Yunanistan'a selam veriyorlar. Eski Türkiye'ye dair ne varsa hepsini canlandırma vaadi ile darbecilere, vesayetçilere selam veriyorlar."
- "Bunların tarihleri hep benzer işlerle dolu oldukları için bugün yaptıklarına şaşırmamak lazım. Dün hayallerini ve hayatını çaldıkları merhum Menderes'in bugün de sloganını çalarak genel merkezine asmışlar."
Xbox series S mi yoksa PC Hocası GG6 mı?
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Evimde bir adet RX570'li PC var. Ancak Warzone, World War 3 ve Cyberpunk en düşük ayarlarda çamur gibi görüntüde 50 FPS civarı alıyorum, bir de Valhalla en düşük ayarlarda bile oynanmıyor. Bunlar dışında oynadığım oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum (BF4, DotA 2, CS:GO, pubg vs)
Özellikle Warzone'u düzgün oynayamamak en büyük rahatsızlığım. Acaba PC'ye upgrade mı yapsam diye düşünürken gördüğüm GG6 PC bayağı karlı göründü ama monitörüm 144 Hz değil. Bu yüzden özellikle saydığım bu oyunlar için (Warzone, Valhalla vs) GG6 mı alsam yoksa aynı fiyata 144 Hz monitör + Xbox Series S mi mantıklı olur?
Benim şu anki fikrim: PC'nin avantajı Xbox'a göre biraz daha iyi görüntü kalitesi, FPS oyunlarda yüksek fov, kütüphanemde bulunan oyunları tekrar satın almamak ve Xbox'da olmayan bazı oyunların PC'de olması. Öte yandan PC alırsam monitör almak beni zorlar 60 Hz monitörle devam ederim ve halihazırda çok da kötü olmayan bir bilgisayarım var Xbox daha mı mantıklı diye arada kalıyorum.
1.5 milyon lirayla nasıl yatırım yapılır
Merhabalar, 1.5 milyon lira değerinde bir mülkümüzün satılma ihtimali var.
Sorum şu böyle bir para elinizde olsa nasıl değerlendirirdiniz, ne tarz yatırımlar yapmak mantıklı olur?
1.5 milyon lira nasıl değerlendirilir?
Dededen kalma yazlığımızın satılma ihtimali var, değeri 1.5 milyon lira civarında.
Sorum şu 1.5 milyon lira ile yatırımınız ne şekilde olurdu, bu parayı nasıl değerlendirirdiniz?
Dolu D: sürücüsünü silmek sorun yaşatır mı?
|
Rx570 uyumlu Anakart ve İşlemci hangisini almalıyım ?
|
E-ticaret sitesi için wix mi woocommerce mi?
|
Şarkıyı bulamadım yardım eder misiniz ? VİDEOLU
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 118
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.199 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 88 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic